1 апреля 2019 Район 187  0 

У Володимирівці відкрито нову лікарню


Минулого тижня у Володимирівці відбулася визначна подія для всього старостинського округу — відкриття нового сільського пункту здоровя за рахунок реконструкції частини приміщення місцевої школи.

Попри прохолодну погоду того дня біля медзакладу зібралося чимало люду, на урочисте відкриття прибув головний лікар КПН Якимівський ЦПМСД Валентина Борисенко, а почесну місію — перерізати стрічку на порозі медичного закладу — було надано голові райдержадміністрації Олександру Правосуду.

Очільник району привітав володимирівців із цією визначною подією, зазначивши, що відтепер місцеві мешканці зможуть отримувати якісну медичну допомогу, адже нове приміщення медичного закладу відповідає всім сучасним вимогам, що дасть можливість значно покращити як надання допомоги, так і проведення профілактичних заходів.

Після урочистої частини присутні оглянули приміщення пункту здоровяу та його матеріально­-технічне забезпечення. Капітальний ремонт приміщень включав у себе комплекс ремонтно­-будівельних робіт, який передбачав відновлення та модернізацію за вимогами планування медичного закладу.

Надавати кваліфіковану медичну допомогу місцевим пацієнтам буде фельдшер Наталя Молчанова.

О.Правосуд на своїй сторінці у Фейбсуці опублікував інформацію із прикріпленням фотографій цієї події, написавши: «Сьогодні в селі Володимирівка нашого району відбулася мегапозитивна подія — відкриття нового фельдшерсько-акушерського пункту.

Поки в країні вирують передвиборчі пристрасті, ми крокуємо в напрямку стабільного розвитку наших територій: будуємо, ремонтуємо і дякуємо команді Президента країни за децентралізацію, яка здійснює наші мрії!». Ця інформація отримала чимало позитивних відгуків від інтернет-користувачів та підписників сторінки голови району.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.