1 февраля 2019 Акимовка, Район 258  0 

Із доброю кавою і ранок добрий


Молоді мешканці маленьких сіл мріють жити у великих містах, містяни намагаються перебратися до столиці, а столичні жителі «поглядають» за кордон. У минулому році більше трьох мільйонів працездатних українців працювали за межами країни. «Вдома роботи нема!», — вислів, який уже давно став «крилатим». Але так вважають не всі.

Днями пощастило познайомитися із мешканцем сусідньої Новоданилівської сільської ради Євгеном Глотовим. Молодий підприємець знайшов роботу і вдома. Він — власник мобільної кав’ярні та починаючий бариста. Посмакувати добру каву можна у центрі Якимівки навпроти будинку побуту. Доречи, дівчата, Євген ще не одружений 🙂

Свіже повітря, запашна кава, відверта розмова… що ще потрібно для того, щоб ранок видався вдалим? Напевно, відчуття, що все у нас буде добре, доки наша молодь знаходитиме роботу вдома.

6 лютого своє професійне свято відзначатимуть бармени України. Із англійської та італійської мов і бариста, і бармен переводиться однаково – людина, що працює за стійкою бару. В особі Євгена вітаємо усіх майстрів справи подання напоїв та бажаємо вдячних клієнтів.

Людмила ШКЛЯРУК

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.