2 февраля 2019 Акимовка 124  0 

Багнюка замість асфальту


У цю вологу пору року, коли погода щоденно змінюється — то дощ, то сніг, то мороз, то сльота, деякі ділянки райцентрівських вулиць просто таки потопають у багнюці після ремонту місцевої тепломережі, яку обслуговує приватне підприємство.

Пориви у системі теплопостачання товариству, яке обслуговує мережу, доводиться усувати шляхом розриття місця виникнення аварії. Проблему вони намагаються усувати досить швидко. А от якісно «сховати» наслідки своєї аварійної роботи їм не вдається — полагодивши поломку, загортають як-небудь. Зараз на вулиці зима, коли розтає сніг або після дощів на цих місцях утворюється суцільна багнюка замість і без того неідеального асфальту.

Взагалі місцями вулицями Якимівки неможливо безперешкодно пересуватися через досить поганий стан асфальтового покриття тротуарів. А на перехресті вулиць Пушкіна і Широка та Пушкіна і Гагаріна, навіть наявні шматки асфальту засипали багнюкою. Через це людям, аби не забруднитися доводиться виходити на проїжджу частину, тим самим наражаючи себе на небезпеку.

Так само й біля місцевої школи №2, на задньому дворі якої тепер, через такі ж самі роботи, перекопано і не вирівняно ледь не половина території.

Коли вже ми нарешті навчимося жити цивілізовано і з повагою ставитися до оточуючих, забезпечуючи нормальні умови життя один одному?

P.S. Нещодавно на частині забрудненого тротуару, що біля будівлі райсуду, був наведений лад. Щоправда розкопану землю загорнули у велику кучу вздовж усього тротуару, яка, найімовірніше, після першого хорошого дощу знову розповзеться по всій доріжці. Пропонуємо вашій увазі знімки зроблені на початку та наприкінці цього тижня. А от забруднені тротуари на перехресті вулиць Пушкіна і Широка та частина двору за Якимівською ЗОШ №2 досі потопають у багнюці.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.