3 декабря 2018 Акимовка 97  0 

Ювілейний творчий вечір Лариси Зотової


Безліч пісень, квітів та овацій — така атмосфера панувала у РБК під час ювілейного концерту відомої місцевої співачки Лариси Зотової.

У колі найдорожчих людей — мами, сина, брата, сестри, рідних, а також близьких, друзів та просто шанувальників її таланту відбувся цей чудовий концерт.

Розпочався захід, звісно, із відомих та давно улюблених пісень у виконанні самої ювілярки. Її спів, ніжний та проникливий голос здатен доторкнутися до найпотаємніших куточків людської душі, відчути її, збурити у серці вир спогадів, почуттів, емоцій — про далеке і нездійснене, про перші несмілі паростки закоханості, про всепоглинаючу любов, розлуку та нерозділене кохання. Пісні у виконанні Лариси Зотової можуть зцілити усі рани сердечні й душевні, наповнити єство людини добром і світлом.

У святковій програмі взяли участь творчі друзі ювілярки, які подарували як іменинниці, так і глядачам декілька своїх вокальних номерів — Сергій Младьонов, Володимир Чадаєв, Володимир Левченко, Віктор Фесик, Ірина Фоміна, Тетяна Пшеничникова, а Наталя Іщенко зачитала винуватиці свята гарні віршовані рядки.

Теплі і щирі привітання від районної влади Ларисі Зотовій зачитала начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Тетяна Нічебай.

Багато теплих слів на своєму творчому вечорі почула Лариса Зотова від присутніх у залі, які бажали їй міцного здоров’я, творчого натхнення та завзяття. Усі дружно раділи успіхам своєї улюблениці, учасниці багатьох конкурсів та фестивалів, що проходять не лише на території району, а й за його межами.

По завершенні концерту розходились якимівці у гарному настрої і ще довго по дорозі додому обговорювали недільне свято пісні.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора

***

Після концерту у соцмережах глядачі стали ділитися своїми враженнями від заходу. Пропонуємо вашій увазі декілька відгуків.

Людмила Субботина: Вот это был настоящий праздник! Лелечка умница! Талантище! Очень красиво был организован концерт! Молодцы наши ребята, они, как всегда, готовы порадовать нас своим творчеством! Вот эта была настоящая группа поддержки! Всем здоровья, счастья, мира и радости!

Елена Дружиненко Кутина: Восхищаюсь этой женщиной. И каждый раз глядя на нее убеждаюсь, что не бывает тяжелых жизненных обстоятельств, бывают слабые люди. А бывают сильные – как наша Лёля! Столько лет жить со страшнейшим диагнозом, когда из здорового в организме остались разве что голосовые связки. И при этом не унывать, не сдаваться, не падать под ударами судьбы, не только не терять оптимизма, но и умудряться заряжать им всех друзей и знакомых. А еще работать, отдыхать, развлекаться, заниматься любимым делом. Лёлик, ты просто чудо! И концерт сегодня был чудесный! Будем ждать приглашения на 50-летие творческой деятельности.

Ирина Осмоловская: Браво!!! Концерт СУПЕР!!! Ещё раз с Днём рождения!

Ирина Арнаутова: Спасибо за положительные эмоции.

Оксана Горлач: Умничка, вопреки всему! ТАЛАНТИЩЕ!

Валентина Мирошниченко: Очень хороший концерт. Дай бог здоровья и еще много-много лет радовать нас.

Елена Болюта: Лелик, ты порвала Акимовку! Здоровья тебе и любви!

Наталия Романенко (Шило): Лорик, спасибо большое за твой дружеский и теплый вечер!


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.