3 декабря 2018 Акимовка, Район, Страна 64  0 

Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday.


Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це у соціальних мережах і закликають робити добрі справи. 27 листопада #ЩедрийВівторок вперше об’єднав і нашу країну навколо добрих справ та вкотре довів, що українці — нація добродіїв.

«Що об’єднує українців? Це не політичні погляди, не музичні уподобання і навіть не улюблені страви. Це — взаємодопомога. Світ не ділиться на тих, хто допомагає, і тих, кому допомагають, — кожна людина має чим поділитися. Допомагати — це нормально», – говорить Марія Артеменко, керівник проекту #ЩедрийВівторок в Україні.

Долучився до акції і Якимівський район. Протягом усього тижня до територіального центру та редакції «СТ» небайдужі мешканці краю несли та везли речі, консервацію та інше необхідне. Найактивнішими учасниками Щедрого вівторку стали чорноземненці, переможненці, якимівці, шевченківці та багато людей, що забажали залишитися невідомими добродіями.

Допомагати — це бути людиною і відчувати себе важливою частиною цього світу. Організатори акції у нашому районі щиро дякують усім, хто взяв участь у марафоні добрих справ. Усе зібране буде роздано нужденним.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.