19 октября 2018 Акимовка 111  0 

Звітний концерт місцевого хору (+ВІДЕО)


З метою популяризації української пісні, підвищення її ролі у житті суспільства та зростання рівня професійної майстерності народних аматорських колективів минулої суботи у РБК відбувся звітний концерт «І пісня звучить солов’їна» хорового колективу «Тавричанка» (художній керівник та диригент Володимир Чадаєв.).

У концертній програмі також взяли участь друзі колективу — Володимир Левченко, Сергій Младьонов, Віктор Фесик, Ірина Фоміна, Ігор Головін, а також культпрацівники Радивонівського СБК, танцювальний колектив «Капітошки» та кирилівський циганський ансамбль «Хітана».

Виступи учасників заходу наповнювали зал різнобарвними емоціями: від тремтливих сліз на очах до найщиріших овацій.

Чудова атмосфера, гарний настрій, гучні оплески, щирі вітання — ось найвища нагорода за діяльність хору на чолі із Володимиром Чадаєвим.

Учасники колективу залюбки виконували пісні українських композиторів, козацькі, патріотичні, народні, ліричні та твори, написані місцевим композитором Володимиром Левченком.

Сподіваємося, що хор «Тавричанка» ще довго буде дарувати глядачам свій талант та незабутні емоції від пісень, виконаних із любов’ю і щирістю.

Руслан БАЧУРІН

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.