12 октября 2018 Акимовка 99  0 

Дискотека від «Слова трудівника»


Вперше у Якимівці у рамках передплатної кампанії трудовий колектив районної газети «Слово трудівника» провів веселу, запальну, музикально-розважальну програму для усієї дорослих і дітей. У минулий уїк-енд біля редакції розгорнулося справжнє святкове дійство (хоча, насправді, ніякого-то свята й не було, і дата заходу була обрана просто випадково, доки ще трималася сприятлива погода), але люди, які підходили до нас, зустрічали редакційників словами: «Зі святом!».

Досить немала черга утворилася біля нашої безпрограшної лотереї, умови якої були досить легкі — придбати пам’ятний магнітик із символікою «СТ» чи магнітик БФ «Благочинність» (тим самим зробивши внесок у будівництво паліативного відділення), що автоматично давало власнику магнітика право на участь у лотереї. А ті, хто чекав своєї черги на участь у лотереї, час марно не проводили — бажаючі мали змогу пофотографуватися у спеціальній фото-зоні або просто станцювати під запальну музику, яку того вечора забезпечував знаний у районі ді-джей Сергій Зазуля.

Перша частина заходу складалася із дитячої програми. Юні мешканці райцентру та гості селища залюбки танцювали під відомі пісні із мультфільмів чи дитячих кінострічок. А працівники редакції водили із малечою хороводи та грали у різноманітні забавки.

Як звечоріло, до видовищного дійства почала підтягуватися молодь, для якої вже лунали нові сучасні музичні композиції. Але й серед представників молодого покоління СТ-шниками теж було проведено декілька конкурсів і вікторин.

Призи для лотереї та вікторин організаторам видовищного заходу надали спонсори: магазини «Хозяин», «Шоколадка», «Дует», «Господарочка», приватні підприємці Олена Подзолкова, Ольга Авіром, Володимир Шереметьєв, Дмитро Авіром, Валентина Дячек, Раїля Салаєва і її родина, страхова компанія «ТАС» та незмінні друзі редакції Наталя Шпак і Валентина Овсянникова.

По завершенні заходу у соцмережах учасники дискотеки ділилися своїми враженнями від побаченого, до них долучилися навіть ті, хто за різних причин не зміг відвідати мега-шоу від районки! Пропонуємо вашій увазі декілька таких коментарів.

*****

Коментарі із соцмережі до дискотеки від «СТ»

Ольга Хамара-Рыхлевич: Спасибо этим спонсорами!!! Детвора в восторге! Некогда было шкодничать! Они и заняты были, и запомнят это надолго!

Ната Шпак: Наші сюрпризівці залишилися задоволені від побаченого і перетанцьованого.

Давидівка Корніс: Хоть газете много лет, но идет она в ногу со временем! Велопробеги, КВН, фотоконкурсы, лотереи, дискотека и пр. мероприятия, организованные СТ-шниками, всегда проходят на «ура». Вы молодцы! Вам удачи во всех начинаниях!

Було весело та сучасно! Леся Марюхіна — голос просто супер! «Студія Сергія Зазулі» — найкраща світлотехніка, як мінімум в районі! І цей… ми виграли в лотерею АВТОМОБІЛЬ! Маленький такий, але ж автомобіль!) Дякуємо СТ-шникам за чудову атмосферу!

Татьяна Лысак: Молодцы!!!!!

Наташа Гаенко: Такого праздника в Акимовке не было. Молодцы вы.

Вячеслав Андросович: Прямо сейчас! Проходит дискотека, организованная «СТ». Приятно наблюдать за работой профессионалов и их руководства, особенно с дальним прицелом. А кое-кто живёт ещё в 80-х…

Людмила Любим: Молодцы. Однозначно.

Як відомо, життя не стоїть на місці. Постійний пошук нового народжує традиції, свята. Одна з них – весела, креативна, надзвичайно цікава передплатна кампанія газети «Слово трудівника».

Що найбільше вразило  у ній? Все!!! По-перше, повага та любов до своїх передплатників – як сьогоднішніх, так і майбутніх. По-друге, можливість робити добрі справи радісно, завзято, із задоволенням, від чистого серця. Лотерея та призи – яскраве тому підтвердження.

А найголовніше, що я відмітила, — це виховання у передплатників потреби у спілкуванні (за допомогою «СТ»), зацікавленості у житті району, у його минулому, теперішньому та майбутньому. І якщо так професійно колектив газети підготувався до власної презентації, то і матеріали видання будуть не менш захоплюючими та креативними! Так, журналісти?

Спасибі, дорога СТ-шна команда, за свято! Хай кількість дописувачів та читачів зростає невпинно!

Олена Соломахіна, передплатник

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.