8 октября 2018 Акимовка, Район 244  0 

День Вчителя — 2018 (ФОТО+ВІДЕО)


У нашій швидкоплинній і нестримній сучасній круговерті на початку вересня і жовтня вкоренилися два свята, пов’язані із постаттю Учителя. День знань і День вчителя — то данина поваги і шани нашим другим матусям і першим наставникам життєвої премудрості, першим поводирям у наукових преріях. Саме у ці дні їм найкращі привітання і побажання, квіти і цілі концерти.

На Якимівщині урочистості на честь освітян району розпочалися у четвер одразу у двох селищних будинках культури — Якимівки і Кирилівки. Вчителів і вихователів району привітали голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, голова районної ради Юрій Шило, селищні голови Валентина Громихіна і Іван Малєєв, начальники відділів освіти, молоді та спорту обох селищних рад Наталя Коваль і Микола Альохін, голова профспілки освітян Галина Климова і Сергій Мазаєв — помічник народного депутата України Сергія Валентирова.

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята — Дня працівників освіти — кращі наставники підростаючого покоління району отримали грамоти, частина із них — матеріальні нагороди, і всі педагогічні колективи шкіл — солодкі і кавові презенти від народного депутата  Сергія Валентирова.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі та з нагоди ювілейної дати від дня народження ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ Запорізького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України за активну громадську позицію, ефективне соціальне партнерство з районною та первинною профспілковими організаціями, здійснення соціально-економічного захисту членів Профспілки нагороджено директора Новоданилівської загальноосвітньої школи Жукову Наталю Миколаївну.

За творче ставлення до роботи, високий рівень професійної майстерності, активну участь у методичній роботі району та досягнуті успіхи в навчанні обдарованих дітей, з нагоди професійного свята — Дня працівників освіти — ГРАМОТОЮ Якимівської районної державної адміністрації та Якимівської районної ради а також педагогічною ПРЕМІЄЮ районної державної адміністрації нагороджено вчителя української мови та літератури Великотернівської школи Мелешко Наталю Андріївну та вчителя української мови та літератури Новоданилівської школи Харенко Ніну Пилипівну.

Представники навчальних закладів Якимівської об’єднаної громади отримали Почесні грамоти, Подяки селищної ради і відповідного відділу освіти молоді і спорту.

Розівська ЗОШ: Авраменко Степан Степанович, Юрасова Олена Миколаївна, Бєлай Олена Анатоліївна.

Таврійська ЗОШ: Телебей Ольга Олександрівна, Снурніцина Ірина Станіславівна, Алтухова Віолетта Олександрівна.

Давидівська ЗОШ: Гулєвська Ганна Юріївна, Заліський Віктор Михайлович, Осипчук Олександр Олексійович, Самусєва Ірина Георгіївна, Бойко Таміла Анатоліївна, Яременко Тетяна Вікторівна.

Якимівська ЗОШ №2: Азаренкова Марина Іванівна, Мірзабекова Ірина Борисівна, Жовнерчук Тетяна Володимирівна, Рудякова Олена Леонідівна, Селіна Оксана Володимирівна, Бондаренко Тетяна Петрівна, Сляднєва Ірина Анатоліївна, Сушко Микола Володимирович, Левченко Олена Михайлівна, Іващук Олена Володимирівна.

Радивонівська ЗОШ: Демидова Валентина Анатоліївна, Тоцький Костянтин Станіславович.

Володимирівська ЗОШ: Вертегел Оксана Леонідівна, Євдокименко Ірина Іванівна, Янченко Галина Євгенівна.

Вовчанська ЗОШ: Зуб Олена Олександрівна, Колоколова Наталя Петрівна, Мохнюк Юлія Богданівна, Покрасенко Ірина Валеріївна, Бєлогуб Валентина Олександрівна, Обрезанов Геннадій Олександрович.

Шелюгівська ЗОШ: Мала Оксана Вікторівна, Шакал Наталя Володимирівна.

Якимівська гімназія: Новоселецька Олеся Володимирівна, Ободовська Олена Олександрівна, Дойко Олег Леонідович, Качур Світлана Вікторівна, Сажньова Інна Вікторівна, Качан Сергій Миколайович.

Чорноземненська ЗОШ: Носаненко Сергій Геннадійович, Старшова Світлана Костянтинівна, Сергієнко Альона Миколаївна.

Горьківська ЗОШ: Світлик Любов Миколаївна.

Переможненська ЗОШ: Сівачевська Оксана Анатоліївна, Іванілова Ніна Олександрівна, Лапіна Світлана Миколаївна.

Якимівська ЗОШ №1: Вялова Любов Павлівна, Захарова Олена Анатоліївна, Хоменко Наталя Рифаївна, Євлаш Анна Вікторівна.

Мирненська ЗОШ: Коніков Володимир Григорович.

Заклад дошкільної освіти «Топольок»: Рожелюк Наталія Вікторівна,  Калініна Тетяна Анатоліївна, Костанян Ірина Володимирівна, Семендяєва Тетяна Миколаївна.

Заклад дошкільної освіти «Малюк»: Єрмакова Ольга Георгіївна, Новикова Тетяна Павлівна, Мартиненко Світлана Василівна, Іріоглу Людмила Ярославівна.

Заклад дошкільної освіти «Колосок»: Гібалова Оксана Василівна, Пономаренко Тетяна Іванівна, Мамчур Алла Андріївна

Заклад дошкільної освіти «Ромашка»: Тошева Світлана Володимирівна.

Заклад дошкільної освіти «Росинка»: Кривко Наталя Володимирівна, Дороманджи Тетяна Анатоліївна,

Будинок дитячої та юнацької творчості: Алімкін Сергій Вікторович.

Методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту селищної ради: Гібл Олена Вікторівна.

Зі святом, шановні ВЧИТЕЛІ!

Колектив редакції «СТ»


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.