2 июля 2018 Район 197  0 

Спільні рішення виконуються вчасно


У понеділок, 25 червня, голова райдержадміністрації Олександр Правосуд провів виїзний прийом громадян у Горьківському старостинському окрузі.

Перед початком індивідуальних зустрічей із мешканцями, які записалися на прийом, голова мав розмову із в.о.старости Владиславом Шпаком.

Л.С.Шерстюк прийшов підготовленим до зустрічі із очільником району: одразу підняв 7 питань щодо надання послуг сільським жителям. Вони стосувалися невпинного зростання вартості поштових послуг за прийом платежів від населення (вирішення цього питання у масштабах країни Леонід Степанович адресував народному депутату Сергію Валентирову). Пару питань стосувалися роботи місцевої (Переможненського підрозділу) швидкої допомоги (катастрофічна відсутність палива для автомобіля) і графіка роботи амбулаторії (теж Переможненської) сімейної медицини, до якої територіально приписані мешканці с.М.Горького. Просив переглянути якщо не режим роботи, то хоча б знайти можливість організувати місце для очікування початку роботи медзакладу, врахувуючи розклад руху громадського транспорту між цими населеними пунктами: о 6.30 горьківці уже під стінами амбулаторії, і навіть від негоди сховатися ніде. Продовжив тему він питанням підписання декларацій із сімейними лікарями — добре, що Якимівський центр ПМСД проводить виїзні акції із підписання угод із лікарем, але, на його думку, краще було б, якби ще й роз’яснювальну бесіду проводили на місцях. Блок медичних питань пан Шерстюк завершив запитанням про ціноутворення на ліки у мережі районної аптеки. Подякував «Слову трудівника» за наявність корисної інформації на шпальтах газети і порадив нову рубрику (працюємо над пропозиціями. Прим. ред.). Подякував керівництву району у особі Олександра Правосуда і Юрія Шила та народному депутату України Сергію Валентирову за значний обсяг виконаних зобов’язань перед горьківською громадою у минулому році: «Так приємно було усвідомлювати, що прийняті на сходах у селі спільні рішення виконувалися регулярно і вчасно. Цьогоріч процеси, розпочаті до об’єднання у громаду, загальмували у нас, та хочеться вірити, що разом у вас все вийде».

Усі питання керівник району взяв на особистий контроль. Троє жінок звернулися за матеріальною допомогою на лікування, у тому числі і на дитину-інваліда, що перебуває під опікою. Пакети їхніх документів уже в опрацюванні спеціалістів.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.