29 июля 2018 Акимовка 67  0 

Щиро вітаємо!


29 липня відзначає свій ювілейний день народження — 70-річчя — Мироненко Володимир Гаврилович, і ми, колеги, хочемо розповісти всім читачам про цього неймовірного, порядного, розумного та чуйного чоловіка, нашого земляка, розкрити таємниці його яскравого життя.

Володимир Гаврилович народився у селі Шелюги Якимівського району в сім’ї колгоспників. Було дуже важко, бо батьки виховували чотирьох дітей, серед яких Володимир був найстаршим. Після закінчення Шелюгівської 8-річної школи юнак здобув середню освіту в Охрімівській середній школі, а потім пройшов тримісячні курси комбайнерів у Якимівському СПТУ-1. У 1968 році Володимир Гаврилович був призваний до лав Радянської армії. Після закінчення строкової служби він  розпочав свою трудову діяльність у рідному селі, у колгоспі ім. Мічуріна.

Жага до навчання спонукала його у 1970 році вступити на підготовчі курси до Дніпропетровського сільськогосподарського інституту, а у 1971 році його зарахували студентом І курсу факультету механізації. Після закінчення інституту він знов повернувся у свої рідні Шелюги.

З 1976 до 1984 року Володимир Гаврилович працював інструктором оргвідділу Якимівського райкому партії, де проявив себе як дисциплінований, вимогливий, принциповий спеціаліст. Брав активну участь у житті Якимівщини.

У 1984 році його обирають головою райкому профспілки працівників сільського господарства. І ось вже 34 роки він незмінно обіймає цю посаду. Володимир Гаврилович завжди стоїть на захисті інтересів працівників сільського господарства району, відстоює їхні права, надає допомогу з усіх питань. До нього завжди можна звернутися за порадою, і кожного він вислухає, підтримає, допоможе вирішити проблему.

У своїй роботі приділяє значну увагу питанням охорони праці і дотримання трудового законодавства та оздоровленню дітей працівників агропромислової галузі району. За сезон у оздоровчих закладах «Восток-1» (с.Алтагир) та «Гвоздика» (смт Кирилівка) щорічно відпочивали понад 300 дітей.

Його життя — яскравий приклад того, як треба шанувати людей і працю. Він не змарнував життя і на всіх життєвих шляхах прагнув бути професіоналом, чуйним і турботливим до людей.

Володимир Гаврилович — зразковий сім’янин.  Ще змолоду одружився із гарною дівчиною Тамарою, яка народила йому сина Ігоря. Все життя вони прожили у злагоді та любові. Син Ігор, як і його матуся Тамара Олександрівна, продовжує лікарську справу, працюючи сімейним лікарем у м.Запоріжжя.

Володимир Гаврилович завжди опікував свого молодшого брата Петра, ніколи не залишав його наодинці із проблемами.

Улюбленим захопленням нашого ювіляра є робота на дачній ділянці. Кожного вихідного він поспішає на свою затишну, квітучу дачу, де є все: виноград, черешня, абрикоси, персики, суниця, малина, якими він із радістю пригощає сусідів, друзів та улюблену онуку.

Давайте побажаємо нашому ювіляру міцного здоров’я, невичерпної енергії, щастя, натхнення в роботі, людської поваги та любові.

Управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.