6 июля 2018 Район 89  0 

Перші дві п’ятиденки виконані!


За складеною роками традицією, у районі знов проводяться жнивні змагання — п’ятиденки. Кожні п’ять днів будуть визначатися переможці, а тим членам комбайнових агрегатів, які доб’ються найкращих результатів, будуть вручатися грамоти та грошові винагороди.

За підсумками роботи колективів комбайнових агрегатів на збиранні врожаю ранніх зернових культур за І п’ятиденку (25-29 червня) та у відповідності із умовами змагання, переможцем визнаний колектив комбайнового агрегату Оніщука Олега Андрійовича (ТОВ «Агролюкс»), який комбайном New Holland зібрав ранні зернові культури з площі 212 га та намолотив 836,5 тонн зерна, виконуючи щоденну норму виробітку на 162,4%.

Переможний колектив прямо у полі отримав грамоту, грошову винагороду, а також вимпел та національний двоколор із рук начальник районного управління агропромислового розвитку РДА Тетяни Бірюкової, яка передала також теплі слова подяки та поздоровлення від голови райдержадміністрації Олександра Правосуда. До щирих вітань також долучилися голова районної організації профспілок працівників АПК Володимир Мироненко та керівник ТОВ «Агролюкс» Олександр Куніцин.

А у цей четвер були підбиті підсумки другої п’ятиденки та нагороджені її переможці. Так, за результатами роботи колективів комбайнових агрегатів на збиранні врожаю ранніх зернових культур за ІІ п’ятиденку (30 червня – 4 липня) переможцем визнаний колектив комбайнового агрегату Філенка Юрія Володимировича (ПП «Аскон»), який комбайном Джон Дір зібрав ранні зернові культури з площі 137 га та намолотив 520 тонн зерна, виконуючи щоденну норму виробітку на 162,4%.

Переможний колектив прямо у полі отримав грамоту, грошову винагороду, а також вимпел та національний двоколор із рук голови райдержадміністрації Олександра Правосуда. Також переможців привітали: директор ПП «Аскон» Василь Новіков та Тетяна Бірюкова і Володимир Мироненко.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.