22 июня 2018 Акимовка 1 554  0 

ВЕЛИКА ПОЖЕЖА У ЯКИМІВЦІ


Сьогодні на райцентрівській вулиці Паркова на городі одного із домоволодінь здійнялася суха трава. Через сильну спеку вогонь перекинувся на сусідні домоволодіння та на очерет поряд із річкою.
За інформацією Якимівського районного сектору ДСНС у Запорізькій області, всього вогнем було охоплено 6 домоволодінь, у 3-х з яких вщент вигоріли господарські будівлі. На щастя, пожежникам вдалося локалізувати пожежу і житлові будинки залишилися вцілілими, жертв немає. На боротьбу із вогнем були кинуті сили пожежних Якимівки, Мелітополя, Кирилівки.
Воду доставляли молокоцистернами, бо з кранів вода тече настільки слабким струмком, що й напитися не вистачить, не те що пожежу загасити. Марина Антоненко (місцева уродженка, що мешкає у Харкові, а зараз знаходиться на гостині у свого брата Юрія, до речі, інваліда І групи) в момент найбільшої інтенсивності пожежі телефонувала до «Акімжилсервісу» з проханням збільшити тиск у мережі (яким був напір води того дня, див.фото). Але нез’ясовані «відповідальні особи» пообіцяли їй «розібратися завтра» (див. скрін її дзвінків того дня). Марина сердечно дякує усім сусідам (особливо Вадиму Вальтеру), які не покинули її та інших постраждалих господарів у біді і гасили полум’я чим довелося. Окрема велика подяка пожежним, які, не зважаючи на всі складнощі та застаріле обладнання, самовіддано боролися із вогнем.
Фото Руслана БАЧУРІНА


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.