1 июня 2018 Акимовка 149  0 

Сходи громадян-мешканців багатоквартирних будинків


Протягом двох тижнів, починаючи з 29 травня, на території райцентру заплановані сходи громадян-мешканців багатоквартирних будинків із представниками селищної ради та теплопостачальної організації «Якимтеплозбуд».

Основною темою, яка виноситься на розгляд учасників сходів, є перехід із централізованого на індивідуальне опалення, а також обговорюється встановлення теплових лічильників на всіх багатоквартирних будниках. До речі, за словами представників селищної ради, рішення щодо лічильника треба приймати досить швидко, аби встигнути оформити усі необхідні документи та встановити його до відведеного законодавством строку — 2 серпня поточного року.

Рішення співвласників багатоквартирних будинків мають стосуватися питання чи продовжувати отримувати послуги централізованого опалення (місць загального користування: сходів і підвалів) чи повністю всім будинком відмовитися (відрізатися) від такої послуги, і навіть тим споживачам, які ще не мають індивідуального опалення.

Згідно графіку, складеного селищною радою, такі сходи охоплять мешканців 36 будинків і завершаться у четвер 7 червня.

Тож, слідкуйте за графіком таких заходів (оголошення вивішені на кожному під’їзді якимівських багатоповерхівок) та візьміть у сходах участь – висловіть свої думки і пропозиції щодо цих двох тем.

Руслан БАЧУРІН

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.