11 июня 2018 Район 98  0 

На території Якимівського району стартувала дитяча літня оздоровча кампанія


Першого червня поточного року на території Якимівського району стартувала дитяча оздоровча кампанія-2018. Традиційно її відкрив один із найкращих на території району дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Лісова пісня», розташований на території Богатирського лісництва. На першу зміну заїхали 348 дітей. Продовжили естафету дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Кирилівської оздоровчої зони «Салют», «Зміна», «Лазурна райдуга», «Сіверянин», які прийняли дітей 2-5 червня, та «Чайка», діти до якої заїхали 6-7 червня. Загальна кількість дітей у цих закладах складає 1026.

5 червня відбувся заїзд дітей району до дитячого закладу «Меотида», розташованого на території Приморського району, по путівках, придбаних за кошти обласного бюджету. За обласним розподілом їх отримали 12 дітей району, які належать до наступних пільгових категорій: 2 дитини під опікою, 1 дитина з інвалідністю, 6 дітей із малозабезпечених сімей, 1 дитина, яка перебуває на диспансерному обліку, 1 відмінник, 1 талановита дитина. Усі вони із відповідним супроводом прибули до табору.

***

Взяли участь у меморіальних заходах

Делегація сімей загиблих учасників Антитерористичної операції від Якимівського району у складі А.В.Попової, О.Л.Щербини, К.В.Демидової, О.В.Шаран, Л.К.Гой, Н.І.Левківської, Р.М.Ілюшко та голови громадської організації «Товариство ветеранів АТО Якимівка» Д.В.Юферова взяла участь у меморіальних заходах з нагоди відзначення першої річниці створення громадської організації сімей загиблих учасників АТО «Родина козацької звитяги», що відбулись у м.Запоріжжя. Запрошені взяли участь у мітингу та покладанні квітів на Алеї захисників України у Парку металургів та урочистих зборах в обласному центрі молоді. Для всіх присутніх була підготована культурна програма.

Сайт Якимівської РДА

Фото Р.Бачуріна


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.