22 июня 2018 Акимовка, Район 304  0 

«Круглий» стіл у редакції «Слово трудівника»


«У тому, що молоде покоління, наше із вами майбутнє, зовсім не цікавиться історією свого роду, винні ми, дорослі!» Таким був головний посил засідання «круглого» столу, що відбулося сьогодні у прес-центрі районної газети «Слово трудівника». Пройшло не так і багато часу із переможного 1945-го, а ми, нащадки визволителів, все рідше і рідше згадуємо тих, хто забезпечив нам мирне життя. Історія йде по спіралі… Можливо, саме тому, що ми її забули, сьогодні на сході країни спалахнула нова війна.

У по-родинному теплому колі кожен із учасників засідання ділився спогадами про рідних солдатів, їхнє воєннє дитинство, змахували сльози, вшановували їхню память.

На запрошення організаторів — відділів культури та туризму і освіти, молоді та спорту Якимівської РДА — взяти участь у «круглому» столі відгукнулися голова районної ради Юрій Шило, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Величко, військовий комісар Олександр Ісаєв, голови районної та селищної ветеранських організацій Михайло Кирпик та Микола Шереметьєв, настоятель Свято-Казанського храму протоієрей Димитрій Арабаджи, вчителі історії району, журналісти та громадськість. Усі разом схилили голови та хвилиною мовчання згадали усіх, хто подарував нам мирне блакитне небо, та помолилися за мир в Україні.

фото Р.Бачуріна


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.