6 апреля 2018 Акимовка 112  0 

«Радій, Земле і душа. Христос воскрес!»


У четвер, напередодні великого православного свята Великодня, у картинній галереї районного історико-краєзнавчого музею відбулася презентація виставки «Радій, Земле і душа. Христос воскрес!».

Працівник музею Вадим Гнєдашев розповів ледь про кожну роботу, а саме  про представлені вироби із солоного тіста, доробки виконані у стилі папероплетіння, квілінг, плетіння та ін.

В офіційній частині зі словами привітання до гостей звернулася Якимівський селищний голова Валентина Громихіна.

Музичний супровід презентації забезпечили викладачі Якимівської ДМШ, що додавало заходу романтичної атмосфери.

На виставці були представлені творчі роботи викладачів Якимівської ДМШ Ольги Улізько, Вікторії Рижової, їхніх учнів та місцевої майстрині Галини Ярмолюк. Присутніх зачарували роботи дітей — Дарини Крилик, Анастасії Абхалікової, Артема Нікіфорова, Максима Шевченка, Кіри Задираки, Дар’ї Седіної, Ярослава Мельника, Вікторії Гололобової, Богдана Попова, Микити Павлушка, Софії Кузьменко, Альбіни Гончар, Нікіти Камагорова, Валерії Волкової, Ярослава Печерського, Маргарити Таганової, Валерії Пищенко, Вікторії Дзабаєвої, Софії Усової, Максима Карасевича, Крістіни Кропивницької, Христини Гарькавої, Валерії Станчевої, Анастасії Алєксєєнко, Марії Темненко, Дар’ї Нікітенко, Ольги Безкоровайної, Вікторії Пікалової, Кіри Пилипенко, Катерини Зайцевої, Марії Темненко та Ілони Літвін.

Земляки, завітайте до музею і познайомтеся із виставкою, яка триватиме до 18 квітня включно. На власні очі подивіться на представлені роботи які спонукають нас, глядачів, в нашій буденності, сповненої проблем і марнотратства часу на їх вирішення, до думок про цінність кожної хвилини життя, про насолоду від споглядання оточуючої нас природи.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.