23 марта 2018 Акимовка 135  0 

VI Обласний фестиваль хорового мистецтва «Мій спів тобі, мій краю рідний!»


15 березня у м.Мелітополь у Будинку культури ім. Т.Г.Шевченка відбувся VI Обласний фестиваль хорового мистецтва «Мій спів тобі, мій краю рідний!»

У номінації хоровий спів та вокальні ансамблі змагались 22 колективи з усієї Запорізької області у різних вікових категоріях. Будинок дитячої та юнацької творчості Якимівської селищної ради вперше взяв участь у такому масштабному співочому заході. Вокальний колектив «Трембіта» на чолі з керівником Верескун Тетяною Вікторівною у категорії молодша вікова група посів призове третє місце. Майстерність та оригінальність виступу колективу-дебютанта оцінили судді фестивалю. Один із вокальних творів діти виконували під супровід скрипки. Вокальний ансамбль «Трембіта» створений на базі гуртка «Естрадний спів» Будинку дитячої та юнацької творчості, який розташований у с.Давидівка, у приміщенні Давидівської ЗОШ.

Адміністрація БДЮТу  щиро вдячна керівнику гуртка за сумлінну працю, батькам за талановитих дітей, директору Давидівської ЗОШ Бойко Тамілі Анатоліївні за місце для занять гуртківців та нашим спонсорам — керуючій Якимівським відділенням страхової групи ТАС Коваленко Наталі Григоріївні та депутату селищної ради Роговому Юрію Олександровичу — за фінансовий супровід і смаколики для дітей.

О.РОГОВА, директор БДЮТ

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.