23 марта 2018 Акимовка 184  0 

Увага! 31 березня — ІІ сезон талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти»


У наступну суботу, 31 березня 2018 року, о 12.00 у будинку культури смт Якимівка (РБК) стартує другий сезон вокального талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти».

Набір учасників вокального проекту «Кращий голос Якимівки. Діти» завершується 25 березня. Як повідомила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Нічебай Т.В., на участь у конкурсі вже подано більше 30 заявок.

Реєстрація учасників талант-шоу проходитиме 31 березня 2018 року з 11.00, у цей же час пройде і жеребкування черговості виступів.

У цьому році під час «сліпих прослуховувань» набирати свої команди будуть три тренера:

— викладач КЗ «Якимівська дитяча музична школа» Лариса Юріївна Гейман;

— керівник вокального колективу «Тавричанка» КСК «Скіф» Володимир Іванович Чадаєв (тренер минулорічного талант-шоу);

— керівник дитячого вокального колективу  КСК «Скіф» Віктор Миколайович Глазков.

Під час «сліпих прослуховувань» наставники не бачитимуть, але будуть чути голоси учасників. Як тільки тренер вирішить віддати свій голос за вподобаного вокаліста, він розгорне до нього своє крісло. Якщо до дитини розвернуться кілька наставників, право вибору надається учаснику кастингу,  і він вже сам обиратиме, в чию команду йти. Якщо жоден з тренерів не повернеться під час виконання пісні, то учасник вибуває з проекту. Але не поспішайте покидати зал, бо, можливо, виникне ситуація, коли тренери не  наберуть свої команди у повному складі. І тоді ще один шанс потрапити у проект надається тим дітям, до кого під час виступу не повернулися тренери.

У кожній команді тренера буде по шість чоловік: три учасники в молодшій віковій категорії (від 7 до 9 років) і три — у старшій (від 10 до 14 років). Протягом 4 тижнів квітня наставники будуть займатися зі своїми вихованцями і готувати їх до виступів у півфіналі, який відбудеться 28 квітня. У фінал конкурсу пройдуть лише по одному представнику в молодшій і старшій групі у кожного тренера. 26 травня у фінальних змаганнях оберуть 2 переможців (у кожній групі по одному). Саме вони будуть представляти Якимівський район у суперфіналі проекту «Кращий голос Азова. Діти», який відбудеться у м.Бердянськ 2 червня 2018 року серед  переможців з 16 районів і міст Запорізької та Донецької областей, в яких проходить цей конкурс.

Нагадуємо, що у цьому році талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти» проходить під патронатом народного депутата України Сергія Васильовича Валентирова та за підтримки голови Якимівської райдержадміністрації Олександра Євгенійовича Правосуда та голови Якимівської районної ради Юрія Володимировича Шило.

Запрошуємо всіх бажаючих — учасників, вболівальників, рідних, близьких, однокласників і всіх, кого зацікавив наш конкурс, на Кастинг талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти» до будинку культури смт Якимівка (РБК) у суботу, 31 березня, о 12.00 годині.

Вхід на захід — безкоштовний. Приходьте і підтримайте талановитих дітей нашого краю!

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.