6 марта 2018 Акимовка 365  0 

Професіонал своєї справи і вмілий керівник


Напередодні Міжнародного жіночого дня у облдержадміністрації традиційно, вже 17-й рік поспіль, відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Господиня свого краю».  Цього року за звання кращих господинь змагалися 227 жінок у 16 номінаціях, та лише 51 господиню краю було борано кращою з кращих у своїй категорії. Серед них і дві наші чарівні землячки — начальник управління АПР райдержадміністрації Тетяна Бірюкова та вчитель Атманайської ЗОШ Галина Карабут (про неї див. «Енергійна жінка — «громадський діяч»).

Бірюкова Тетяна Миколаївна народилася 3 серпня 1961 року у с.Радивонівка Якимівського району Запорізької області. Громадянка України, освіта вища, закінчила у 1983 році Дніпропетровський сільськогосподарський інститут, отримала кваліфікацію «економіст, організатор сільського господарства».

Загальний стаж роботи складає 35 років, який вона розпочала у 1983 році в управлінні сільського господарства Якимівського району Запорізької області на посаді економіста з фінансів і доросла до посади (квітень 2016) начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

За весь період роботи Тетяна Миколаївна зарекомендувала себе як висококваліфікований принциповий фахівець, який володіє високими організаційними здібностями. До улюбленої справи ставиться відповідально і вправно, створює навколо себе обстановку, яка потребує проявлення ініціативи, високо розвинутого почуття обов’язку. Тетяна Миколаївна сама високо дисциплінована і уміє організувати навколо себе однодумців і професіоналів. Виконує всі поставлені перед нею завдання обґрунтовано, швидко, із детальною обробкою та відмінною якістю. Не зупиняється перед труднощами, наполегливо й енергійно йде до наміченої цілі. Має аналітичний склад мислення, володіє високими всебічними та професійними знаннями і навичками. Постійно працює над удосконаленням своїх знань. Глибоко вивчає питання теорії і практики професійної справи. Володіє знаннями роботи з сучасними технологіями, обладнаннями та технікою. Має багатий професійний досвід. Як кваліфікований спеціаліст своєї справи уміло досягає високих результатів у роботі із місцевими сільгосптоваровиробниками Якимівщини. Вона відмінно організовує та забезпечує ведення результативної роботи. ЇЇ розвинене відчуття нового, всотування передового досвіду роботи колег допомагає Тетяні Миколаївні ініціювати нововведення на теренах району. ЇЇ участь у роботі колективу завжди конструктивна.

Тетяна Миколаївна завжди уважна до підлеглих, тонко вирішує проблеми що їх стосуються, дорожить взаємною повагою і дружбою. Цінує професійність і досвід колег та підтримує їхні ініціативи та пропозиції. Мислить творчо, постійно прямує до пошуку сміливих, оригінальних нестандартних рішень, всебічно їх обґрунтовує. Оперативно приймає рішення, швидко реагує на зміни в обставинах, докопуючись до суті питання, і з великою точністю виділяє головне. При прийнятті рішення, передбачає перебіг подій і наслідок їх застосування. Завжди бачить суперечності, що назрівають, проблеми та своєчасно вживає заходів щодо їх вирішення. Тетяна Миколаївна користується високим авторитетом та повагою у співробітників, колег та аграріїв району. Своєю чесною та порядною поведінкою є прикладом для наслідування. Безкорислива. Зразкова дружина, мати, бабуся. Ввічлива, завжди знає що треба зробити або сказати. Справедлива, об’єктивно та неупереджено оцінює інших. Бере активну участь у суспільному житті.

Районне управління АПР

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.