27 февраля 2018 Район 54  0 

Наш земляк Олександр Балабін — Чемпіон України!


viber image

Кирилівський боксер довів що на сьогодні він найкращий і поїде захищати честь України та Кирилівської громади на Чемпіонат Європи у Болгарію.

В Бердянську, з 12 по 18 лютого, пройшов Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2004-2005 років народження. Участь в національній першості брали команди з усіх областей України, а це 260 спортсменів.  Це були кращі боксери — фіналісти регіональних змагань. Боксери змагалися за шанс виступати на Чемпіонаті Європи.

Одним із учасників змагань був і спортсмен ДЮСШ «Азовець», відділення боксу, Олександр Балабін. Спортсмен має титул Чемпіона України, а також є переможцем турніру сильніших, чемпіоном регіональної першості. На Чемпіонаті України на Олександра очікували три поєдинки. Всі вони були конкурентні, адже йому попадалися сильні суперники.

В першому поєдинку наш спортсмен боксував з представником Херсонської області. С другого поєдинку його суперник з Полтавської області знявся, аргументуючи це рішення поганим станом здоров’я.  У фіналі Олександре боксував з представником Закарпатської області, який до фінального поєдинку всі свої бої вигравав достроково. Однак це не злякало нашого досвідченого боксера. Він довів спортсменові з Закарпаття, що на даний момент, в своїй ваговій категорії, є кращим.

Завдяки своїй завзятій перемозі Олександр Балабін виконав спортивний норматив «Кандидат в майстри спорту».  Також Олександр став повноправним членом збірної і буде представляти нашу громаду на Чемпіонаті Європи, який відбудеться в Болгарії, в травні.

— Олександр на чемпіонаті в черговий раз довів свою майстерність,- розповідає його тренер Андрій Щетінін. – Я також хочу відзначити своїх інших вихованців. Я треную чудових спортсменів. Тимофій Буханцов – це майбутнє Кирилівського боксу. Впевнений, що пізніше він покаже все на що здатний. Дмитро Жарик, дуже цілеспрямований спортсмен.  Проте йому потрібно трохи підтягнути свою майстерність, для того, щоб вийти на інший рівень. Хлопці, ще принесуть перемоги в нашу Кирилівську скарбничку.

Велику подяку тренер та  спортсмен висловлюють директору ДЮСШ «Азовець» Артему Тельчарову, Кирилівському селищному голові Івану Малєєву за їх допомогу та підтримку. Також тренерський та боксерський склад нашої команди завдячують всім тим хто вірив в перемогу нашого спортсмена та всіляко підтримував земляків.

Сайт Кирилівської селищної ради


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.