12 января 2018 Акимовка 167  0 

«Щедрий ранок» від БДЮТу (ФОТОРЕПОРТАЖ)


Сьогодні відбулася розважально-пізнавальна програма «Щедрий ранок», організована Будинком дитячої та юнацької творчості. Через вікторини, ігри та майстер-класи педколектив БДЮТу ознайомив присутніх дітей та їхніх батьків із традиціями зустрічі Нового року та Різдвяних свят.

Розпочалася програма із приємної церемонії нагородження кращих вихованців та керівників гуртків БДЮТу. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Інна Водоп’янова вручила диплом Департаменту освіти і науки ОДА колективу вихованців гуртка «Хенд мейд» (керівник Олена Перев’язко) та від імені голови райдержадміністрації Олександра Правосуда передала страхувальні системи, карабіни та інше туристичне обладнання для проведення занять з туризму та розвитку нового національно-патріотичного напрямку позашкільної освіти «Джура».

Директор Якимівського БДЮТ Олена Рогова вручила грамоти вихованцям гуртка «Квілінг та паперопластика» за зайняте І місце у відбірковому етапі обласного конкурсу «Японія — країна сонця, що сходить». Також за зайняті призові місця у різноманітних конкурсах як районного, так і обласного рівнів грамотами були нагороджені вихованців гуртків: «Образотворче мистецтво», «М’яка іграшка», «Народна творчість» та дітки-вихованці гуртків будинку творчості Маша Кирилова, Ваня Кобзар, Оленка Хмара, Катя Склярова, Сашко Руснак, Сніжана Лукавенко, Софійка Єрошенко, Сніжана Казанжи і Раїса Євтєєва.

Із теплими словами вітань з новорічними святами та побажаннями усього найкращого перед учасниками заходу виступила Якимівський селищний голова Валентина Громихіна.

Після офіційної частини заходу відбулася цікава та пізнавальна програма. Дітки разом із своїми керівниками гуртків гралися, брали участь у майстер-класі з виготовленню символу 2018 року – собаки (у техніці орігамі) та новорічній казці. На завершення святкової програми кожна дитина отримала смаколики, а присутні гості — приємні подаруночки.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.