26 января 2018 Район 79  0 

Різдвяний подарунок для туристів району


Як урок інформатики не можна уявити без комп’ютера, так і заняття з туризму неможливі без спеціального туристичного спорядження.

Гурток «Пішохідний туризм + «Джура» Якимівського БДЮТ на базі Мирненської ЗОШ працює вже другий рік. Гуртківці беруть активну участь у різноманітних змаганнях з туризму та змаганнях воєнно-патріотичного напрямку на районному, обласному та Всеукраїнському рівнях. Соромно зізнатися, але практична підготовка до цих змагань проводилась на запозиченому спорядженні, бо у районі не було зовсім нічого.

І ось дочекалися! Мрії здійснились! Ми отримали новеньке спеціальне туристичне спорядження: страхувальні системи, карабіни та канати. Спорядження, що витримає всі випробування наших подорожей та допоможе досягти найсміливіших цілей. Також радіємо і за наших друзів із Розівської школи, які отримали ідентичне спорядження.

Вкотре впевнилися у тому, що світ не без добрих людей! На Різдвяні свята посмішку щастя на вустах дітей засвітили люди із добрими серцями — директор БДЮТ Рогова О.А., голова Якимівської РДА Правосуд О.Є. та депутатський корпус Якимівської районної ради.

Дай вам Бог міцного здоров’я, більше радісних і щасливих днів та виконання самих заповітних бажань!

 Інна Конникова


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.