12 января 2018 Акимовка 88  0 

Ми не залишимо людей без опалення!


Початок цього тижня для деяких мешканців райцентру, чиї оселі знаходяться на централізованому опаленні, розпочався із не зовсім приємної новини — вони залишилися без опалення. У понеділок зранку у батареях була відчутна різка втрата напору води, і вони (батареї) одразу похололи. Не дивлячись на те, що перший день поточного тижня для усіх українців був вихідним, працівники ремонтної бригади ТОВ «Якимтеплозбуд», яке нині забезпечує селище теплом, того ж дня приступили до усунення виниклої проблеми.

За роз’ясненнями щодо ситуації, яка склалася у райцентрі із забезпеченням теплом, ми звернулися до засновника ТОВ «Якимтеплозбуд» Олександра Шахмаєва. Зокрема він повідомив, що через багаторічну зношеність системи опалення на початку цього тижня на перехресті вулиць Широка та Пушкіна стався порив у системі опалення. За його словами, на місці аварії було втрачено 350 тонн води, а коли ремонтна бригада його товариства провела виїмку труб, виявилося, що вони (труби) знаходяться у такому жахливому стані що вже не придатні до подальшого використання. Тож було прийнято рішення про їхню термінову заміну, працівники товариства протягом тижня направили на цю ділянку максимум зусиль. Всього замінено близько 150 метрів старих труб на нові ізольовані. Усі ці роботи ТОВ «Якимтеплозбуд» проводило за власні кошти, хоча товариство є лише орендарем мережі системи опалення, яка знаходиться на балансі селищної ради.

  • Загалом усі пориви, які стаються, намагаємося усувати якомога швидше, ми не залишимо людей без опалення у зимовий період, — сказав на завершення нашої розмови О.Шахмаєв.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.