8 декабря 2017 Акимовка 89  0 

Свято з нагоди Дня людей з обмеженими можливостями


Щорічно 3 грудня відзначається міжнародний День інвалідів. На цьому тижні у територіальному центрі відбувся захід з цієї нагоди.

Якимівців із обмеженими можливостями прийшли привітати заступник голови райдержадміністрації В’ячеслав Сєводнєв, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Галина Корольова, завідуюча відділенням соціально-побутової адаптації Якимівського терцентру Людмила Горбань. Вони привітали всіх зі святом і висловили подяку людям, які, незважаючи на фізичні обмеження, прикрашають свої будні промінцями сонця та радіють кожному дню.

Як завжди дзвінкими, голосистими піснями їх привітали солістки хору «Ветеран» на чолі із Світланою Трифоновою.

Учасники заходу та гості мали можливість переглянути й виставку, на якій були представлені яскраві роботи, виконані руками підопічних терцентру А.Петрусь, А.Покидової, А.Ситнік, Т.Попович, О.Кротової, А.Мотикової. Дівчата продемонстрували вишиті картини, оригінальні роботи з бісеру, вишиті рушники та малюнки.

У затишній атмосфері журналіст нашого видання скористалася нагодою і розіграла фірмовий календар від «Слова трудівника». Учасниками розіграшу став весь колектив територіального центру (який передплатив «СТ» на 1 рік).  Головний приз отрималазавідувач відділенням соціальної допомоги вдома Ірина  Черкасова. Не залишила районка без уваги і наших винуватців свята, серед яких теж розіграли календар, володаркою призу стала Анастасія Покидова. Ніхто з присутніх не залишився із пустими руками, на згадку всім дісталися презенти від нашої районки.

Закінчилося свято чаюванням із солодкими смаколиками та подарунками (серветки під гаряче), а дітям із вадами додому були відвезені фруктові набори, придбання яких профінансували ПП Салгалова, Танчик, Носова, Данилюк, Матковська, Копайло, Мельник, Семерньова, Якимнюк, Уколова, Пилипенко, Афанасьєв і СФГ «Галина»,

Як стало відомо журналістам, такий же святковий захід відбувся і у Давидівському стаціонарному відділенні для людей похилого віку.

Ірина МАРЧЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.