1 декабря 2017 Акимовка 36  0 

Подарунки від «СТ» розходяться по колективах


Шановні земляки! До 25 грудня поточного року триває передплатна кампанія-2018. Колектив редакції «Слово трудівника» пропонує всім нашим постійним читачам оформити передплату на наступний рік і фінансово підтримати рідну районку. Ми працюємо для всіх вас разом і для кожного окремо, коли ви потребуєте моральної підтримки. У разі необхідності наш креативний колектив завжди радий подати вам руку і підставити плече для підтримки. Протягом не одного десятиліття трудові колективи редакції «Слова трудівника» були разом із вами у полі, на фермі, у шкільному класі і медичному кабінеті, на току і елеваторі, за кермом корабля степів і у рибацькому човні, у крамниці і у їдальні… Всюди, де працюєте, живете і відпочиваєте ви, там і наші кореспонденти намагаються бути і висвітлювати події вашого трудового життя на шпальтах районки. Так було ось уже більше 87-ми років і, сподіваємося, з вашою допомогою буде ще не одне десятиліття.

Змінюється наше життя, змінюємося і ми разом із вами. Ми стали пропонувати вам більше можливостей висловитися на сторінках «СТ». Ми намагаємося налагодити платформу для спілкування нас один із одним: відкрито, чесно і чемно, без недомовленостей і без образ. Пишіть, дзвоніть, заходьте, говоріть і передплачуйте районну газету!

Запрошуйте нас у свої колективи — ми легкі на підйом! На тижні наші журналісти мали честь зустрітися із працівниками районної лікарні — активними передплатниками і дописувачами «Слова трудівника». Поговорили про сьогодення і розіграли пару призів серед 50 передплатників газети на 2018 рік.   За результатами сліпого жеребкування перший фірмовий календар газети «СТ» дістався бухгалтеру лікарні Ганні Євдокімовій. Другий віднині поселився на посту у терапевтичному відділенні районної лікарні, працівники якого оформили найбільше підписок на «Слово трудівника».

Шановні земляки, якщо серед вашого оточення уже зібралася когорта передплатників районки, то пропонуємо всім вам, а також представникам трудових колективів, більшість працівників яких уже передплатила «СТ», у період до закінчення річної пeрeдплати (до 25 грудня) взяти участь у розіграші фірмових календарів «Слова трудівника». Пишіть, дзвоніть, заходьте до редакції “СТ”!
Будемо раді зустрічі!

Тетяна БЕЛИМЕНКО

На фото автора моменти зустрічі у райлікарні.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.