26 декабря 2017 Страна 233  0 

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?


2018-й рік стане роком Жовтої земляний Собаки, а значить, що він принесе дружнє тепло і любов усім тим, хто обділений такими почуттями в даний час. Собака, як відомо, тварина добре і віддане, що вкрай важливо і необхідно для будь-якої людини.

За Східним календарем не існує точної дати початку нового року, тому число завжди різний і обчислення починається після дванадцятого місяця-молодика. Таким чином «офіційно» Новий 2018-й рік почнеться тільки 16 лютого. Так як же зустрічати цей дивно добрий і щасливий, судячи по символу, рік? У цій статті ми розповімо, як зустрічати Новий рік 2018 і що готувати.

Як зустрічати Новий рік 2018?

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?Існує кілька десятків традиційних прийме для новорічного святкування, які допоможуть не тільки отримати персональний промінчик удачі на майбутній рік, але й убезпечити себе і свою сім’ю в енергетичному плані. Якщо Ви задавалися чи ставите питанням про те, як зустрічати Новий рік 2018, то прикмети, вказані нижче, обов’язково допоможуть не помилитися і виграти у долі щасливий квиток! Багато хто задається питанням, як зустрічати Новий рік 2018?

На Русі вважалося, що перед святкуванням Нового року необхідно позбутися від старих і непотрібних речей, щоб відкрити двері для нововведень, які заготовили для нас нові дванадцять місяців. Але варто бути уважніше: не можна позбавлятися від таких речей не 31 грудня, ні 1 січня – такі дії можуть злякати удачу і благополуччя не тільки від Вашого будинку, але і всієї Вашої родини!

Ще одна прикмета – відзначати подію в новому одязі, вважається, що це принесе добробут і фінансове оздоровлення в будинок, де проводиться свято, а також допоможе надалі уникнути проблем з грошима і здоров’ям.

В гаманці кожного гостя обов’язково повинні бути монетки – вони символізують прибуток і незалежність від обставин, а також допомагають подолати проблеми з грошима і вибратися з боргів, якщо вони у Вас є.

Ще однією цікавою і важливою прикметою є рясний новорічний стіл: чим більше страв і чим вони оригінальніші, тим більше удачі обіцяє Новий рік 2018!

Одна з головних прикмет прийдешнього року – зустрічати його необхідно або в колі своєї сім’ї чи близьких друзів! Собака – істота «сімейне», вона любить тих, хто любить її, а значить – потрібно бути тільки з коханими і найважливішими людьми у Вашому житті!

Що надіти на Новорічне святкування 2018 жінці?

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Таким питанням зазвичай задаються жінки, обговорюючи один з одним вбрання або панічно бігаючи по магазинах з криками: «Що вдягнути?! Мені ж нічого надіти!». Ця стаття допоможе Вам відповісти на таке складне питання, як цей.

Колірна гамма нарядів може варіюватися від блідо-жовтого до золотого і від світло-коричневого до темно-коричневих відтінків. На таких нарядах чудово виглядають прикраси з масивних каменів бурштину, вигідно підкреслюючи палітру кольорів і відтінків.

Вибираючи жовтий колір вбрання, необхідно пам’ятати, що його відтінки повнять і якщо ви щаслива володарка пишних форм, то від цього кольору краще відмовитися на користь коричневого або бордового.

Золотий колір одягу можуть дозволити собі дівчата на виданні, за прикметою цього року вважається, що так вони зможуть принадити до себе гідного чоловіка і залишитися з ним на довгий час. Довжину сукні краще вибрати вище коліна, все-таки золоті вбрання виглядають набагато красивіше саме при такій довжині.

Коричневі відтінки йдуть практично всім, за винятком гірчичного кольору. Він підходить дівчатам зі світлою шкірою теплих тонів. Якщо ви володарка шкіри виду «зима», то від гірчичного кольору сукні краще відмовитися і доглянути щось прохолодних коричневих або золотих відтінків.

Туфлі краще вибрати бежеві, так як вони підходять практично під будь-яке вбрання і подовжують силует ноги.

Жовтий колір символізує колір землі в Китаї – жовтувато-коричневий пісок. Тому такі відтінки в одязі принесуть удачу і благополуччя, а також, на радість модницям, підходять усім без винятку!

Відео:

Що надіти чоловікові на Новий рік 2018?

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Чоловікам в цей чудовий свято краще вибрати сорочки коричневого, шоколадного або світло-жовтого кольору, заздалегідь підібравши її або відтінок краватки під наряд пані, якщо вона є, але тільки у випадку якщо Ви зустрічаєте рік Собаки не в костюмі.

Якщо ж Ваш вибір ліг на костюм, то краще вибрати «двійку», так як вона набагато зручніше у святковому застіллі: від піджака можна з легкістю позбутися, знявши його і вішає на стілець.

Колірна палітра костюмів може бути різноманітною: від світло-бежевого до темно-шоколадного. При цьому краще вибирати світлу сорочку і темні краватки. У другому випадку краватку можна взяти в тон з костюмом, в першому ж на кілька тонів темніше, ніж основна палітра кольору.

Взуття класична – темні туфлі коричневого кольору.

Чоловікам у виборі вбрання дещо складніше, але Ви завжди можете попросити допомоги у другої половинки. Таким чином, при дотриманні простих порад, Ваша поява на святі буде одним з найбільш пам’ятних, і ще довго буде хвилювати серця дам!

Рекомендуємо прочитати статті: Що одягнути на Новий рік 2018? У чому зустрічати Новий рік 2018?

Що розповість гороскоп про прийдешній рік Собаки 2018?

У загальному і цілому гороскоп на Новий 2018 рік буде хорошим. Собака – тварина добре, чуйне, а також дуже принципове.

Завдяки Собаці всі проблеми почнуть вирішуватися в мирній обстановці, без сварок і скандалів. Всі шорсткості у взаєминах із близькими почнуть згладжуватися, турбот стане менше, а емоційний і фізичний стан прийде до умиротворення.

Цей рік дозволить розпочати і завершити ті справи, які Ви відкладали в довгий ящик з-за браку часу чи можливостей. Всі починання будуть закінчуватися добре. Якщо ви хотіли змінити місце роботи, то гороскоп каже, що цей рік самий підходящий для такого відповідального рішення. Якщо ви хотіли записатися в спортзал, то зараз саме час!

Рік буде просочений світом і на земній кулі запанує спокій і умиротворення.

Гороскоп для Овнів на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Овнам слід бути уважнішими і терпляче у відносинах з оточуючими. Початок року може бути складним – такі уперті овни будуть противитися змінам, які несе в собі рік Собаки. Тим не менш, 2018-й все розставить на свої місця, і навіть овни будуть змушені підкоритися.

Можливі фінансові труднощі з-за нових знайомств, тому знаку краще відмовитися від нових людей у своєму житті хоча б на перші кілька місяців Нового року.

Кінець року буде спокійним, все повернеться на круги своя і закінчиться в умиротвореної обстановці.

Гороскоп для Тельців на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Рік буде складний, але результативний. Робота піде в гору, як і особистісні відносини. Проте варто бути уважнішими до нових знайомих, вони можуть зруйнувати розміреність життя, до якого звикли Тельці. Цей знак буде схильний до меланхолії і легкої апатії, але такі стани будуть проходити швидко, повертаючи звичний порядок життя. Роботу Тельцям краще не змінювати без гострої необхідності, великий шанс потрапити в поганий колектив.

Кінець року пройде в улюбленому стилі цього знака Зодіаку – життя стане звичною, розслабленою і буде приносити задоволення, як і раніше.

Гороскоп для Близнюків на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Непостійність, до якого звикли Близнюки, в Новому році доведеться залишити за спиною, тому що рік несе труднощі і випробування. Можуть початися проблеми в особистому житті через сумнівів, як в собі, так і в другій половинці. Можливі скандали. Близнюкам необхідно перебороти себе і навчитися спокійно ставитися до недоліків оточуючих людей.

Робота цього знаку Зодіаку буде приносити немислиме задоволення і відчуття розслаблення, всі вкладення буде приносити прибуток, а дії – віддачу.

До кінця року Близнюки знайдуть свій власний ритм життя і увійдуть, що називається «в калею».

Гороскоп для Раків на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Раки за своєю звичкою або будуть жити в коконі, тупцюючи на одному місці, або роблячи кілька кроків назад. Цей знак Зодіаку зможе, пересилюючи себе, піти до поставленої мети, якщо буде докладати зусилля для її досягнення.

У прийдешньому році можливі скандали з рідними і близькими друзями, що чревате наслідками у вигляді емоційної нестабільності, апатії та депресії. Варто подумати, можливо, існує спосіб уникнути конфліктних ситуацій або постаратися не говорити людям багато неприємних речей.

Гороскоп для Левів на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Найбільш сприятливі прогнози сулятся цього сузір’я. У Львів все буде виходити, якщо вони самі цього захочуть.

Робота буде приносити задоволення. Можливий переїзд в іншу квартиру або навіть область. Стосунки з рідними будуть складатися як не можна краще. Практично не буде скандалів і сварок, що, безсумнівно, позитивно позначиться на емоційному стані Львів.

Необхідно бути обережніше з небезпечними захопленнями, вони можуть принести травму, про яку «Цар звірів» буде згадувати ще дуже довго.

До кінця року справи підуть в занепад, але цей Знак Зодіаку легко впорається з труднощами і вийде переможцем з будь-якої ситуації!

Гороскоп для Діви на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Схоже, Діви виграли у долі свій персональний шматочок удачі! Їм неймовірно пощастило. Абсолютно у всіх справах буде везти: самотні знайдуть свою половинку, сімейні прийдуть до гармонії і обзаведуться дітьми, якщо про них местают.

Фінансові питання вирішуватимуться самі по собі, ніби без участі самих Дів, що дуже добре – залишиться більше вільного часу на рідних і близьких.

Цьому знаку Зодіаку рік Собаки радить помиритися з дорогими людьми, якщо виникали конфлікти, або сказати всім і кожному про своє любові і прихильності. Дівам це допоможе стати ще щасливішим!

Гороскоп для Терезів на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Для Ваг рік пройде спокійно без зайвих клопотів і невгамовного руху. Собака дозволить їм набратися сил за попередні роки.

Особистісні відносини набудуть стабільність: друга половинка буде з Вагами і в горі, і в радості; друзі не зрадять; а сім’я буде опорою в будь-яких починаннях.

Всі 12 місяців пройдуть під егідою спокою і розслабленості. Хіба не про це мріяли Ваги, втомлюючись на роботі за попередні роки?

Гороскоп для Скорпіонів на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Скорпіонам треба брати і робити! Будь-яка робота окупиться, якщо в неї вкласти достатньо сил. Уважність і обачність стануть девізом цього знаку Зодіаку рік Собаки.

Особисті відносини прийдуть у занепад, якщо вони не вгадають моменти для кращих любовних освідчень. Сім’я Скорпіонів буде опорою, але все-таки особливої допомоги чекати не варто. Цьому знаку необхідно діяти самостійно і тільки так, тоді до кінця року вони отримають все, про що мріють!

Гороскоп для Стрільців на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Стрільці в цьому році будуть інфантильними! Тим не менш, будь-який, навіть самий божевільний, проект знайде своє визнання, якщо цей знак Зодіаку віддасться роботі повністю.

Особисті відносини будуть не найприємнішими. Можливі розставання або постійні сварки з другою половинкою на тлі зайнятості Стрільців. Робота або відносини? До кінця року доведеться вибирати.

Гороскоп для Козерогів на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Для Козерогів 2018 рік – це час робити гроші»! Робота кипітиме, як в чайнику вода. Всі проекти будуть закінчуватися впевненою перемогою цього знака. Ніякі обставини не зможуть зломити ні бойовий настрій, ні бажання працювати і заробляти!

Однак з-за зайвого трудоголізму будуть погіршуватися особистісні відносини. Можливо розставання з другою половинкою, яка не зможе витримати темп життя Козерога. Принаймні, друзі залишаться з ними, так і зароблені гроші теж!

Гороскоп для Водоліїв на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Водолії будуть нести свято всім оточуючим. Їх веселість та задорность буде заразливою, що, безсумнівно, позитивно позначиться на емоційному здоров’я цього знака.

В роботі справи підуть в гору за оптимістичного ставлення до неї. Навіть незначні провали не зможуть змінити прекрасний настрій цього знака.

В особистісних взаєминах очікується позитивний зсув, але який саме, зірки мовчать.

Кінець року буде таким же бадьорим і веселим, яким буде весь рік!

Гороскоп для Риб на 2018 рік.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Для Риб 2018 рік стане відкриттям свого робочого потенціалу. Планка роботи буде настільки висока, що можливо зміна мета роботи або підвищення по службі. Робочі будні будуть сприйматися як відпочинок, часом, не дивлячись на жахливу зайнятість.

Здоров’я у цього знака буде відмінним, не дивлячись на звичайну для них нудьгу і трохи апатії в кінці року.

Що стосується особистого життя Риб, то вона туманна, зірки не сказали, що чекає цих лагідних і добрих людей. Напевно, як обіцяє Собака, щастя і невситима удача? А може і любов всього життя!

 

Що готувати на Новий рік Собаки 2018?

Що любить Собачка? Правильно, м’ясо! М’яса на новорічному столі має бути багато і різного, для майбутнього благополуччя і свята живота!

Астрологи, при складанні гороскопу на майбутній рік, не рекомендують робити стіл виключно овочевим, тому що Собака – звір! Їй необхідні м’ясні страви хоча б у мінімальній кількості.

Представляємо Вам кілька смачних рецептів з новорічного меню, які точно порадують ваших близьких!

«Курячі стегенця в апельсинової серпанку» на Новий рік 2018.

Інгредієнти:

  • Стегенця – 4 штуки;
  • Кілька апельсинів;
  • Сметанка (з жирністю не більше 20%) – 80-100 гр.;
  • Спеції за смаком;
  • Трохи цукру;
  • Масло рослинне – пару столових ложок;
  • Сіль і перець.

Спосіб приготування:

Для початку необхідно замаринувати окорочки. Для цього готуємо «маринад»: цедра і сік одного апельсина змішується зі сметаною, до нього додаються всі необхідні спеції, і укладається м’ясо. Курку необхідно добре розтерти сметаною і відправити в холодильник не менше ніж на 2 години.

Наступним етапом буде обсмажування. Курочку необхідно обсмажити на розпеченій сковороді з рослинним маслом з двох сторін. На кожну сторону йде близько 2-х з половиною хвилин.

Далі укладаємо стегенця в деко, попередньо змастивши його олією і уклавши в нього часточки залишився апельсина (або декількох, як вам завгодно). Зверху стегенця посипаються цукром і відправляються в духовку, розігріту до 180° на 30-45 хвилин.

Незважаючи на те, що цей рецепт досить простий у виконанні, він дуже сподобається всім гостям, і ваші друзі або родина обов’язково попросять добавки! Вам не доведеться ламати голову з питанням «що робити?», тому що цей спосіб приготування стегенець завжди буде під рукою!

Відео приготування:

«Свинячі відбивні» на Новий рік 2018.

Новий рік 2018: як зустрічати, що готувати?

Інгредієнти:

  • Свинина – 600-700 гр.;
  • Сметана (жирністю не більше 20%) – 220-250 гр.;
  • Гірчиця – 2-4 ст. л.;
  • Сир (виключно твердих сортів) – 170-200 гр.;
  • Масло рослинне – 2 ст. л.;
  • Сіль;
  • Перець.

Спосіб приготування:

М’ясо необхідно нарізати на шматки товщиною не більше 2 см, потім відбити.

Після відбивні обсмажують на розпеченій сковороді не більше трьох хвилин з кожного боку.

Потім м’ясо кладуть на деко і запікається в духовці при 165-185° близько 15 хвилин.

У цей час готується заливна суміш: сметана, гірчиця, натертий на тертці, сир, а також спеції змішуються в мисці до легкої повітряної суміші.

По закінченню 15 хвилин відбивні дістаються з духовки і сметанна суміш виливається на деко. Розподілити її рівномірно і знову відправити в духовку на 10-12 хвилин.

Не дивлячись на те, що рецепт не дуже складний, він займає велике час приготування.

Відео:

Про те, що готувати на новорічне застілля, варто подумати заздалегідь і вирішити, чи зможете ви це зробити чи ні!

Новий рік 2018 – це старт для нових відкриттів, для постановки нових цілей і шляхів їх досягнення, це неймовірна можливість почати своє життя з чистого аркуша, змінивши все до невпізнання. Тепер Ви знаєте, що готувати на новорічний стіл, що надіти на торжество, які прикмети необхідно дотримуватися для залучення удачі і що саме чекає у Новому році 2018!

З Новим роком!

Источник: poradum.com


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.