26 декабря 2017 Акимовка 119  1 

Новорічна казка від маленьких школярів


20 грудня у районному будинку культури відбулася новорічна казка для учнів 1-4 класів НВК «Якимівська гімназія». Зала була переповнена маленькими мультиплікаційними персонажами та казковими героями. На свято малюків завітав голова райдержадміністрації Олександр Правосуд та помічник народного депутата України Сергія Валентирова Геннадій Подольний.

Із наступаючими новорічними святами від райдержадміністрації, районної та селищної ради очільник району привітав діточок, батьків та педагогічний колектив. Він побажав присутнім здоров’я, щастя, благополуччя та здійснення мрій.  Під час своєї промови Олександр Євгенійович наголосив, що районна влада робить все можливе для того, щоб діти навчалися у комфорті, тому окрім проведених ремонтних робіт навчальний заклад поповнився новісіньким проектором та ноутбуком.

Геннадій Володимирович від себе особисто та від народного депутата України Сергія Валентирова також привітав присутніх із Новорічними святами. Він побажав миру, добра, наснаги, маленьким бешкетникам успіхів у навчанні, позитивних моментів у житті та змін на краще.

Дітки, у свою чергу, як завжди, добре підготувалися до приходу гостей і порадували їх новорічним концертом-казкою. Глядачі не скупилися на оплески маленьким талантам.

Наприкінці концерту малеча отримала Новорічні подарунки, солодкі смаколики від Олександра Правосуда та Сергія Валентирова.

Ірина МАРЧЕНКО

Фото Р.Бачуріна


  1. Гость:

    Почему фото не открываются в большем размере? 🙁

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.