26 декабря 2017 Акимовка 158  0 

На виставці «Пряникові будинки»


Всі ми — від мала до велика — чекаємо приходу новорічної казки. Віримо у дива та здійснення мрій. Так, до Дня Святого Миколая Якимівський професійний аграрний ліцей подарував нашим мешканцям виставку-фестиваль, яка пройшла у краєзнавчому музеї під назвою «На перехресті двох культур: Український пряник та Європейський пряниковий будинок».

І дорослі, і малі на годину перенеслися до казки і побували у пряниковому містечку. Яскраві пряникові будинки, янголята, ялиночки та казкові герої, вкриті снігом із сахарної пудри, заповнили все приміщення запахом прянощів, запахом дитинства.

Заступник голови райдержадміністрації В’ячеслав Сєводнєв, начальник відділу культури та туризму Тетяна Нічебай та директор історико-краєзнавчого музею Віктор Гнедашев привітали усіх із наступаючими святами, побажали всього найкращого, миру і любові у сім’ях, гарного настрою та здійснення мрій.

Присутні мали можливість насолодитися персональною виставкою деяких картин Якимівського художника Миколи Соловйова.

За приготовані їстівні вироби всі учасники фестивалю були нагороджені грамотами та подяками відділу культури та туризму РДА: Світлана Крам, Світлана Золотухіна, Лариса Бай, Олена Кононова, Ірина Чедакіна, Надія Штейц, Ганна Ляшевська, Віолетта Федотова, Вікторія Каранастас, Анастасія Міщенко, Анастасія Келесіді, Лілія Янишева, Лоліта Наджиєва, Микола Фесенко, Ганна та Микита Камагорови, Майя та Ауріка Мунтяну.

Виставку-фестиваль весь час супроводжували музичні твори у виконанні викладачів Якимівської дитячої музичної школи Юлії Опікунової, Людмили Іотової, Ольги Колесник, а також учениці класу скрипки Діани Хорошун. Завершальний акорд поставив директор ДМШ Валерій Водоп’янов.

Наприкінці заходу працівники Якимівського професійного аграрного ліцею влаштували фуршет, де присутні мали змогу пригоститися солодощами: шоколадними виробами, тортами, цукерками та соком.

Ірина Марченко

Фото Р.Бачуріна


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.