3 ноября 2017 Район 178  0 

Новоданилівці — 157!


У суботу мешканці та гості Новоданилівки відсвяткували 157-му річницю заснування села і 74-ту річницю визволення його від нацистських загарбників.

Традиційно у день свята біля сільського будинку культури селяни та гості мали змогу пригоститися смачнючими шашликами, солодощами та іншими смаколиками.

Урочиста частина святкування проходила у місцевому будинку культури. Із теплими словами вітань до односельчан звернулися сільський голова Роман Селищев та депутат Запорізької обласної ради Людмила Любім. Вони побажали місцевим жителям процвітання села, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту. Ведучі свята також від усього серця вітали односельчан.

За вагому участь у громадському житті території та з нагоди утворення Якимівського району грамотами Якимівської райдержадміністрації та районної ради були нагороджені фермери — Андрій Васильєв та Микола Духняк.

Згадали жителі села своїх земляків, які боронили та досі боронять Батьківщину на сході України. Вшанували загиблих українців хвилиною мовчання. Нащадки минулих і прийдешніх поколінь пам’ятають про всіх тих, хто визволяв нашу землю, хто пройшов війну.

Під час урочистостей новоданилівці теплим словом згадували старожилів села, золотих ювілярів, молодят та наймолодших жителів. Також привітали працівників сільського господарства, вчителів, працівників сфери обслуговування. Усім були вручені невеличкі подарунки.

Яскраву і веселу концертну програму підготували місцеві аматори, із сучасними та народними танцювальними номерами перед присутніми виступили «Щаслива п’ятірка», «Восторг», «Імпульс». А учасниці співочого колективу  «Колорит» вразили присутніх своїми голосистими співами.

Журналісти районної газети «СТ» скористалися запрошенням і разом із новоданилівцями  відсвяткували роковини Новоданилівки.

Ірина МАРЧЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.