13 ноября 2017 Район 152  1 

І знову сяють наші зіроньки


Учні Якимівської дитячої музичної школи вперше брали участь у II Всеукраїнському шоу-фестивалі краси та таланту «Преміум Fashion Fast-2017», який проходив 28 жовтня  у м.Запоріжжя у палаці культури «Орбіта».

Сім учнів відділу сольного співу та театрального мистецтва Якимівської дитячої музичної школи разом із надійною групою підтримки — батьками та викладачами школи — приємно здивували авторитетне журі конкурсу своїми вдалими виступами серед не менш яскравих учасників з багатьох міст Країни. Велика жага до перемоги, сповнена роками навчання, вдалим підбором репертуару, артистизмом та особистим шармом наших юних дарувань, привела кожного з них до перемоги.

Улюблениця місцевих глядачів Діана Іляш (кер. Карасевич О.В.) в номінації «естрадний вокал» виборола I місце та отримала диплом і кубок як Лауреат Всеукраїнського фестивалю.

Кіра Заєць та Євген Білокопитов (кер. Трифонова С.М.) отримали II та III місця відповідно у своїй віковій категорії, теж в номінації «естрадний вокал». Першого місця  журі фестивалю не присудило нікому.

А вихованці відділу театрального мистецтва Анастасія Лимар, Максим Карасевич, Крістіна Кропивницька та Анастасія Овечко (кер. Доброжанова Н.В.) за виконання гумористичних та філософських творів були нагороджені дипломами за III місце у номінації «розмовний жанр».

Наші діти дійсно були кращими, виборовши переможні дипломи та залишивши позаду учасників з інших  міст — Харкова, Запоріжжя, Дніпра та районів нашої  області.  Діанці Іляш ще випала почесна місія виступити у гала-концерті Фестивалю.

Масу  бурхливих  емоцій отримали наші юні дарування, і знову  сяють зіроньки на небосхилі їх власних перемог. А ми їм побажаємо не  зупинятися на досягнутому та сміливо крокувати вперед.

Т.Нічебай, начальник відділу культури і туризму

 


  1. Аноним:

    Молодцы!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.