17 октября 2017 Акимовка 341  0 

Управління соцзахисту — у новому приміщенні


Минулого тижня управління соціального захисту населення переїхало на постійне місце перебування у відремонтоване приміщення колишньої 8-річної школи. Нині тут розміщуються районний територіальний центр надання соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Якимівської районної ради і УСЗН. З метою надання повного комплексу якісних соціальних послуг громадянам планується завершити капітальний ремонту решти кабінетів у цій будівлі і перевести сюди і районний підрозділ пенсійного фонду.

 У вівторок, під час обідньої перерви, до управління у відремонтоване приміщення завітав голова райдержадміністрації Олександр Правосуд. Він оглянув на місці умови праці співробітників і значно покращені (світлий, широкий коридор із інформативними кутками, стільцями і індивідуальними місцями для заповнення бланків) умови надання соціальних послуг мешканцям району. У цей час чергові працівники продовжували вести прийом документів і інформативно-роз’яснювальну роботу із відвідувачами управління.

Довідково: ремонтні роботи у приміщенні розпочалися ще у 2007  році за кошти обласного бюджету. У 2008 році було зроблений внутрішній ремонт частини кабінетів, придбано частину меблів, і гроші закінчилися. Протягом   наступних років були спроби районної влади відшукати кошти на завершення ремонту, але все закінчувалося лише гучними обіцянками. У кінці 2015 року завершення ремонту споруди було внесено до плану соціально-економічного розвитку району на 2016-17 роки. У той же час було прийняте рішення про заміну даху на всьому приміщенні і встановлення модульної котельні на пілетах. Ремонтно-будівельні роботи завершенні і оновлене управління соціального захисту населення з 9 жовтня 2017 року розпочало свою діяльність за адресою: смт Якимівка, вулиця Пушкіна, 20-А.

Телефони для довідок: 6-11-14, 6-11-15, 6-11-21, 6-11-22, 6-11-99.

Тетяна БЕЛИМЕНКО, фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.