17 октября 2017 Район 205  0 

Результатів чекати довго не довелося (ФОТОРЕПОРТАЖ)


Протягом минулого тижня у навчальних закладах району відбувалися маленькі свята персонально для першачків, а заодно і для практично всіх учнів навчальних закладів району. 117 комплектів шкільних парт зі стільцями централізовано придбано для учнів  перших класів і завезено у школи. Тринадцять сільських шкіл уже отримали меблі. Вчителі і батьки не затримуючись зібрали меблі, і діти продовжують навчання за новими, сучасними, антисколіозними партами.

У п’ятницю голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, перебуваючи у Чорноземному на шкільному Покровському ярмарку, додатково до меблів презентував сільській громаді ще й набір музичної апаратури для школи. Так під час виїзних звітів голови райдержадміністрації у минулому місяці вирішили жителі села, які прийшли на зустріч із Олександром Правосудом. І ось результат — за письмовим клопотанням у школі віднині є комплект професійних колонок, система «Мікшер» із двома мікрофонами та два радіомікрофони.

Олександр Правосуд привітав присутніх мешканців сільської ради із державними святами. Вручив грамоти райдержадміністрації і районної ради Марині Перепелці, яка завжди відстоює інтереси Чорноземненської громади як депутат районної ради, і головному бухгалтеру сільради Любові Красновид за багаторічну якісну роботу. Напередодні Дня захисника України у Чорноземному вшанували пам’ять полеглих у зоні проведення АТО і Олександр Правосуд поклав квіти до меморіальної дошки учасника АТО Ігоря Ілюшка.

Чорноземненці не роздумуючи випробували музичне придбання під час урочистої частини святкових заходів з нагоди державних свят — Дня захисника вітчизни, славного козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці. Змістовну і тематичну концертну програму із задоволенням переглянули батьки учнів. Вони завчасно допомогли своїм дітям підготувати смаколики та іншу продукцію на шкільний ярмарок, а після урочистостей допомагали реалізовувати смачні лоти. Зібрані за результатами ярмарку кошти разом із волонтерським прапором школи будуть направлені у зону АТО. Всі, хто бажав, купував собі наїдки і напої, а справжнім козацьким кулішем від Марини Перепелки пригощалися усі, хто був на ярмарку, і досхочу.

Розходилися люди із ярмарку і говорили один одному: «Давно такого не було — тільки-но з нами порадилися, і одразу ж виконали наш наказ. Олександр Правосуд слів на вітер не кидає!»

З медом від Старшових і тарталетками від учнів 11-го класу повернулася із ярмарку Тетяна БЕЛИМЕНКО, фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.