2 октября 2017 Акимовка 88  0 

Перелік завдань склали завчасно


Минулого тижня мешканці мікрорайону «дослідна станція» та викладачі і студенти Аграрного ліцею заслухали звіт голови райдержадміністрації Олександра Правосуда про виконання програми соціально-економічного розвитку району і обговорили нагальні питання навчального закладу і всієї території мікрорайону. Традиційно на таких зустрічах виступили керівники соціальних служб району, які одночасно із Олександром Правосудом інформують населення про існуючі норми соціального захисту населення, ринку праці та пенсійної реформи в Україні. Після офіційної частини зустрічі «опитновці» у індивідуальному порядку вирішували на місці власні питання, що стосувалися субсидій, пошуку роботи і осучаснення пенсій згідно перших кроків пенсійної реформи.

У ході зустрічі якимівці активно вступили у відкритий діалог із головою райдержадміністрації і винесли на порядок денний спільні для мікрорайону питання: підсипка пішохідної доріжки в кінці вулиці Визволителів Якимівки, яка з’єднує мікрорайон і селище, прорідження захисних лісосмуг вздовж дороги на дослідну станцію з метою зменшення ризиків утворення снігових заторів у зимовий період. Для місцевого підростаючого покоління і студентів ліцею мешканці просили облаштувати на спортивному майданчику металевий тенісний стіл і площадку для гри у волейбол та баскетбол. Окремо на зустрічі піднімалося питання ліквідації стихійних смітників навколо мікрорайону.

На всі запитання Олександр Правосуд надав відповіді і роз’яснення, а на ті, які потребують фінансових затрат, чекає від мешканців через депутата селищної ради письмових заяв із технічними обґрунтуваннями.

Після зустрічі хлопці-ліцеїсти підтвердили наміри про розширення спортивної зони мікрорайону, а ліцеїстки, здивовані молодим віком голови райдержадміністрації, виявили бажання зробити спільне фото із Олександром Правосудом.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.