13 октября 2017 Район 245  0 

14 жовтня — День захисника України (ФОТОРЕПОРТАЖ)


Напередодні Дня захисника України, який щорічно відзначається 14 жовтня, відбулася урочиста програма, присвячена загальнодержавному святу. Зі словами вітань до присутніх звернувся голова райдержадміністрації О.Правосуд, голова районної ради Ю.Шило, районний військовий комісар О.Ісаєв та голова ГО «Товариство ветеранів АТО» Д.Юферов. Виступаючі відзначили, що це свято, яке увібрало у себе багаті та славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на усіх етапах її історії.

Від імені матерів загиблих захисників вітчизни до зібрання звернулася мати загиблого учасника АТО Л.Лобова. Усіх, хто, захищаючи цілісність та суверенітет рідної країни, поклав своє життя, учасники заходу пом’янули  хвилиною мовчання.

За стійкість та мужність, зразкове виконання службового обов’язку при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час виконання бойових завдань у зоні АТО Орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеню нагороджено О.С.Губського та Д.О.Лобова (посмертно), нагороди отримали матері загиблих бійців.

За стійкість та мужність, зразкове виконання службового обов’язку при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час виконання бойових завдань у зоні АТО медалі «Захисника Вітчизни» отримали О.С.Духняк, В.Б.Дуроков, М.В.Карпенко, С.С.Пономарьов і А.М.Ягнич.

За значний особистий внесок у підготовку та видання книги «Журавлі летять у вирій», присвяченої бойовому шляху 23-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ої окремої мотопіхотної бригади ЗСУ, грамотою Запорізької облдержадміністрації нагороджений директор районного історико-краєзнавчого музею В.М.Гнєдашев.

Грамотами райдержадміністрації та районної ради за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисника України нагороджені: капітан Ю.В.Анненко — начальник відділення забезпечення РВК, старший лейтенант А.Ю.Бурдаш — старший офіцер відділення запасу і кадрів РВК, службовець ЗСУ О.О.Федосєєва — головний спеціаліст відділення комплектування РВК.

За активну допомогу Збройним Силам України та з нагоди Дня захисника України грамоти отримали приватний підприємець Г.О.Черкашина, ДНЗ «Топольок» (завідуюча І.С.Вікарій), Охрімівська сільська рада (голова Ю.О.Дєдушев), Розівська сільська рада (голова Т.М.Кофанова).

По завершенні урочистої частини заходу були покладені живі квіти до могил загиблих земляків учасників АТО та до братських могил воїнів Другої світової війни.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.