22 сентября 2017 Акимовка 148  0 

День передплатника — відверте спілкування із читачами


Сьогодні у Якимівському відділенні поштового зв’язку відбувся День передплатника-2018.

Мешканці райцентру та гості селища мали змогу за пільговою ціною передплатити районну газету «Слово трудівника», поспілкуватися із працівниками відділу періодичних видань та представниками редакції районки. Відвідувачі пошти із задоволенням підходили до святкового куточка, ті, хто ще не визначився, роздивлялися різні газети, щоб ближче познайомитися із періодикою і вже потім зробити вибір на користь районного видання. Першому передплатнику нашої газети був підготовлений приємний приз, його з рук редактора «СТ» Тетяни Белименко отримала жителька Якимівки Тетяна Прибиль.

Начальник пошти Катерина Коновал подякувала тим, хто прийшов на День передплатника, та запевнила, що якимівські поштовики всіляко сприятимуть тому, щоб друковані видання за передплатою отримали більше мешканців району. Катерина Володимирівна зазначила і той факт, що це не останній подібний захід, чергові дні передплатника ще попереду: наступний — 13 жовтня, і теж будуть призи-подарунки.

Слід відзначити, що про зручність і полегшення роботи поштовиків нещодавно потурбувався голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, забезпечивши всі поштові відділення району калькуляторами.

Шановні мешканці району, поспішайте встигнути передплатити районну газету «Слово трудівника» за пільговою ціною: на рік — зі знижкою 50 грн., на 6 місяців — зі знижкою 10 грн. (у День передплатника — 13 жовтня, 17 листопада і 8 грудня)!

Руслан БАЧУРІН,

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.