18 августа 2017 Район 54  0 

Таланти фестивалю «ART WAVES» заполонили Кирилівку


фест

З 7 по 13 серпня в Кирилівці пройшов конкурс молодих талантів, який зібрав зірочок зі всієї України.

Проведення цього конкурсу у нашому селищі вже стало доброю традицією. Організатором фестивалю виступала громадська організація «Співограй» за підтримкою Кирилівської селищної ради. Директором фестивалю була Станіслава Котелянська – голова ДГО «Співограй», режисер – постановник, директор міжнародних та всеукраїнських фестивалів та конкурсів. Учасників фестивалю гостинно приймають бази відпочинку «Сонячна соната» та «Дніпровські зорі».

Виступи учасників проходили на сценах «Сонячної сонати», Кирилівського БК1, а захоплюючий гала-концерт та нагородження переможців пройшли на центральній площі нашого селища.

Учасниками фестивалю були діти та молодь віком від 5 до 25 років. Всі учасники змагалися у декількох номінаціях: вокальне, театральне, хореографічне та інструментальне мистецтва. Молоді таланти могли продемонструвати свої вміння як у складі різноманітних ансамблів так і сольно.

Окрім конкурсної програми, учасники фестивалю відвідували різноманітні майстер класи від викладачів вокального та хореографічного мистецтва, розважалися та брали участь у веселих пляжних змаганнях. Також всі бажаючі відвідали парк розваг «Кирилівська січ».

В кожній номінації конкурсу журі визначало переможців, а також – лауреатів I-III ступенів. Наші місцеві зірочки кожного року також пберуть участь у конкурсі. В жанрі інструментальне мистецтво наш земляк Іван Коломієць став лауреатом I ступеню .

У жанрі театральне мистецтво дипломи лауреатів II ступеню отримали Вікторія Щусь, Владлен Щербина, театр естрадних мініатюр «Азов», а Анастасія Гнєздовська стала лауреатом І ступеню.

У жанрі хореографічне мистецтво диплом лауреату ІІ ступеню отримав денс ансамбль «Юнона» та денс студія «Енерджі», диплом І ступеню отримала денс студія «Енерджі» ( 5 вікова категорія) та диплом І ступеню отримав танцювальний колектив «Веселі молодиці».

Сайт Кирилівської селищної ради
фестиваль_12 фестиваль_11 фестиваль_10 фестиваль_9 фестиваль_8 фестиваль_7


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.