31 июля 2017 Акимовка 144  0 

Сесія Якимівської селищної ради


У четвер відбулося друге пленарне засідання двадцять четвертої сесії Якимівської селищної ради, яке відкрив та провів голова селищної ради М.Захаров. На розгляд депутатів (з 26 обраних депутатів на сесії було присутніх 16) винесено 25 питань.

Після розгляду питань щодо затвердження розпоряджень селищного голови та земельних питань депутатами одноголосно були внесені зміни до місцевого бюджету на 2017 рік, а саме: на дошкільну освіту (селищні дитячі садки); послуги охорони; землеустрій (оформлення електронних документів); благоустрій (вуличне освітлення, дорожні знаки, кошторис по тротуару біля полікліники, утримання вулиць селища, частина заборгованості по «Акімжилсервісу», відновлення лімітів по генплану та геодезичні роботи по вул.Мостовій), на загальну суму 614,5 тис.грн.

Крім цього розглянувши депутатський запит Н.Колодіної було вирішено виділити кошти на облаштування зупинки громадського транспорту біля залізничного вокзалу.

У засіданні сесії взяв участь голова райдержадміністрації О.Правосуд, який розповів про взаємовідносини між селищною радою та районною владою у плані її фінансової підтримки. Як приклад, розповів про вже завершені роботи по відновленню тротуару від держказначейства до стадіону та заплановані ремонтні роботи по облаштуванні стоянки та пішохідної зони біля ЦРЛ.

Депутати селищної ради мали змогу поставити запитання очільнику району, на які він дав чіткі відповіді. Наприклад, піднімалося питання щодо облаштування пандусу у райлікарні (депутат В.Королькова) та автобусної зупинки по вул.Садова (мікрорайон «питомник», (депутат О.Файденко). Усі ці та інші запитання були почуті та взяті до уваги.

В цілому сесія пройшла швидко та у конструктивному руслі.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.