21 июля 2017 Район 72  0 

Переможця другої п’ятиденки визначено!


Цього тижня були підбиті підсумки вже другої п’ятиденки районного змагання на збиранні врожаю ранніх зернових, за результатами якої кращим став колектив комбайнового агрегату Аксєнова Олексія Миколайовича із ТОВ «Оріяна-Агро». Даний колектив з 10 по 14 липня комбайном «New Holland» зібрав ранні зернові культури з площі 94,3 га та намолотив 682,4 тонни зерна, таким чином виконавши щоденну норму виробітку на 123,6%.

Привітати переможця на поле господарства прибув голова райдержадміністрації Олександр Правосуд разом із начальником районного управління АПР Тетяною Бірюковою. Був присутнім на полі також і директор з виробництва товариства Олег Щербаков. Очільник району від щирого серця передав жниварям теплі слова вітань та побажання гарних показників у подальшому і вручив почесну грамоту, вимпел змагання та грошову винагороду. Окремо голова райдержадміністрації пригостив комбайнера прохолодним квасом, аби робота зі збору врожаю тривала повним ходом!

ТОВ «Оріяна-Агро» на цьому тижні дало вал озимої пшениці по 63 ц/га, що значно покращило районні показники з врожайності.

Так тримати!

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.