21 июля 2017 Район 59  0 

Мультиварка від «СТ» знайшла володаря


17 липня у прес-центрі районки було визначено переможця конкурсу серед передплатників районної газети «Слово трудівника» на ІІ півріччя 2017 року. Участь у розіграші взяли 12 наших передплатників. У понеділок шляхом жеребкування, як і було обіцяно, найнеупередженіший член нашого колективу — маленький Олексій — визначив володаря мультварки (відео жеребкування можете переглянути на нашому сайті akimovkast.com). Корінець виграшної передплатної квитанції на електронну адресу газети прислала (як пізніше виявилося) донька Юрія Володимировича Позднякова із Радивонівки. Та знайти переможця виявилося не так вже і легко. Та все-таки вдача посміхнулася нам, і ми додзвонилися.

Забрати свій виграш до редакції районки переможець прийшов не сам, а зі своїми доньками Любою та Лізою. На жаль, дружина Наталя Євгенівна не змогла приїхати із ними, бо залишилася вдома на господарстві. Наші гості все не могли повірити своєму щастю. Ми бачили, як переможці соромилися і не знали, що сказати. Коли виграш уже був у їхніх руках, по обличчях було видно, що вони і досі в це не вірять: феєрверк емоцій та нових вражень переповнював батька із доньками.

Гості редакції розповіли, що районну газету «СТ» передплачують вже багато років і читають її від корки до корки. Однак, уявити собі не могли, що колись стануть переможцями конкурсу. Під час нашої бесіди Юрій Володимирович зізнався, що саме старша донька відправила на нашу електронку передплатну квитанцію.

— Люба у цьому році закінчила школу і зараз поступає навчатися до Запорізького медичного університету, тож виграна мультиварка Scarlett стане їй у пригоді під час навчання, — говорив тато Юрій.

Молодша донька Ліза перейшла до 8-го класу місцевої школи. Районку читає, як і усі представники не одного покоління Позднякових, проте у творчих конкурсах участі ні разу не брала. Тож, надихнувшись успіхом старшої сестри, дівчина дала редакційникам слово, що віднині обов’язково буде учасницею наших творчих конкурсів і побореться за свій приз.

Шановні шанувальники районної газети «Слово трудівника»! Конкурси від районки на липневому розіграші не закінчуються! Слідкуйте за нашими публікаціями, беріть участь у конкурсах і вигравайте! Ми впевнені — наступного разу пощастить саме ВАМ!

Ірина МАРЧЕНКО


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.