26 июня 2017 Акимовка 826  0 

Випускний у НВК «Якимівська гімназія» (фоторепортаж)


Медальний зорепад

Випускники кожного навчального закладу – це результат наполегливої багаторічної праці педагогічного колективу разом із батьківською громадою. Цьогорічні випускники навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» – це велика гордість, бо в 2017 році вісім учнів нагороджено медалями. Цей рік був особливо складним і для того, щоб стати медалістами діти повинні були не тільки відмінно навчатися, а й здати ЗНО з трьох предметів на високому рівні. І наші учні це зробили, бо вони дійсно зірочки, неординарні особистості, і про них  не раз писали на сторінках газети «Слово трудівника» як про переможців обласних та всеукраїнських інтелектуальних змагань. Золотою медаллю нагороджено: Гогу Юлію, Андреєву Ірину, Братчик Марину, Драчук Ганну, Кривко Олександру Моложникову Вікторію, Писареву Ксенію і срібною медаллю – Кутікова Олександра. На всю країну вони довели, що Якимівській гімназії є чим пишатися. Так Братчик Марина з української мови – 199 (12 б), з математики – 195 (12 б), з хімії – 194 (12 б). Писарева Ксенія отримала з української мови 198 (12 б ), з математики – 191 (11 б), з історії – 199 (12 б ). Гога Юлія з української мови – 193 (11 б), з математики – 182 (11 б) , з історії – 193,5 (12 б). Моложникова Вікторія з української мови – 194 (12 б), з математики – 191 (11 б), з англійської мови – 10 б. Кривко Олександра з української мови – 197 (12 б), з математики – 11 б, з англійської мови – 188 (11 б). Драчук Ганна з української мови –  188 (11 б), з математики – 10 б, з біології – 193 (11 б). Андреєва Ірина з української мови – 189 ( 11 б), з математики – 182 (11 б), з історії – 186 (10 б). Кутіков Олександр з української мови – 182 (10 б), з біології – 189 (11 б).

Всі наші медалісти відповідальні, серйозні, працелюбні, цілеспрямовані, а ще вони ввічливі, комунікабельні, творчі особистості, тобто поряд з лідерськими якостями мають неабиякі людські якості. А тому по життю вони – переможці. Так Драчук Г., Братчик М., Писарева К., Кривко О. – неодноразові учасники та переможці ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, Гога Ю., Кутіков О., Писарева К., Кривко О. Моложникова В., Андреєва І. – неодноразові учасники та переможці ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. Писарева К., Моложникова В. – переможці фінального етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка. Ксенія ще неодноразово була переможницею обласного етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

А за кожною з цих перемог стоять неординарні особистості педагогів.  Хочеться відзначити найкращих з них: це Качур С.В., у якої 14 учнів з 22-х отримали оцінки 10,11,12 з української мови, і Шкраміда Н.В., у якої 10 учнів з 20-ти 10, 11, 12 з математики. Ці високі результати дозволяють нашим випускникам досягти своєї мети і зробити  нашу Україну – високорозвиненою державою.

Класні керівники про своїх вихованців:

Гога Юлія – відповідальна, серйозна учениця. В спілкуванні доброзичлива, товаристська, комунікабельна, легко знаходить спільну мову з іншими. У класі Юлія користується повагою та авторитетом. Дівчина захоплюється танцями, у вільний час обожнює читати. Юлія скромна і ввічлива, чесна і щира, справедлива і працелюбна. Упевнено йде до своєї мети. А її наполегливість допоможе подолати будь-які труднощі, які стануть на її шляху.

Андреєва Ірина – творча та чуттєва натура, захоплюється музикою, грає на піаніно, закінчила школу мистецтв, співає, декламує вірші. Завжди доброзичлива, усміхнена, з нею приємно спілкуватися. Оптимістична, толерантна, з гарниv почуттям гумору.

Братчик Марина – неординарна, оригінальна особистість, має багатий духовний світ. Марина дуже наполеглива у навчанні та завжди йде до мети. Відповідальна та врівноважена, ніколи не відступає від поставленої задачі.

Всебічно розвинена, захоплюється літературою, має неординарне та образне мислення, малює, пише вірші. Захоплюється кулінарією, у вільний від навчання час із задоволенням пригостить вас смачними тістечками.

Драчук Ганна стримана та скромна, але в той же час має глибокий духовний світ. Ганна серйозна та відповідальна.

Мріє присвятити своє життя медицині та винайти ліки від тяжких хвороб. Завдяки своєму наполегливому характеру та цілеспрямованості. Вона обов’язково всього цього досягне.

Кривко Олександра – цілеспрямована та наполеглива, вимоглива до себе.

Мріє присвятити своє життя журналістиці, щоб висвітлювати правду життя і доносити її людям. Впевнена, що у цьому їй допоможе творче мислення та широкий світогляд.

Моложникова Вікторія – романтична натура, багато читає, захоплюється музикою.

Працелюбна, цілеспрямована, відповідальна. Головна мета – вступити в омріяний вуз та стати успішною людиною. Любить життя, оптимістка. Своє майбутнє мріє зв’язати з міжнародною економікою, щоб зробити вагомий внесок в економічний розвиток України.

Писарева Ксенія – цілеспрямована, творча особистість. Захоплюється іноземними мовами, літературою, кінематографом та журналістикою. Вона не шукає легких шляхів розв’язання задач, намагається завжди найти оригінальне рішення. Має лідерські здібності, вміє організувати колектив. Жоден шкільний заклад не проходив без її креативних ідей. Тому і своє майбутнє Ксенія мріє пов’язати з професією, яка буде приносити радість людям.

Кутіков Олександр – спокійний, урівноважений, романтик, інтелектуальний, але в той же час це не заважає йому захоплюватися суто чоловічими справами: керування автомобілем та технікою. У майбутньому Сашко мріє стати юристом, щоб стояти на стороні закону, захищати права пересічних громадян.

Н.ВАГЕНИК, директор навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія»

фоторепортаж Р.Бачуріна   

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.