9 июня 2017 Район 202  0 

Вихователь року-2017


7 червня 2017 року в Якимівці відбулося свято «Вихователь року-2017», яке вже четвертий рік проводиться відділом освіти, молоді та спорту Якимівської райдержадміністрації з метою сприяння поширенню та впровадженню у практику кращого досвіду роботи вихователів дошкільних закладів, ефективних форм і методів, інноваційних технологій навчання та виховання дітей, виявлення та підтримки творчої праці вихователів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків.

I тур конкурсу проходив заочно. Учасниці надавали друковані матеріали на розгляд у відділ освіти. У II турі вихователі показували практичні уміння на занятті, із елементами власного досвіду.

Заключний тур конкурсу «Вихователь року-2017» проходив у чудовому садочку «Ластівка» (завідувач Тетяна Тупіцина). У фіналі змагалися представниці двох дошкільних закладів. Приймаючу сторону конкурсу представляла Світлана Валеріївна Стовбур. Від нашого закладу — вихователь середньої групи «Бджілки» Тетяна Анатоліївна Дороманджи. Цьогорічний заключний тур був дещо незвичним. Він  проходив у формі святкової програми, де обидві учасниці показали величну панораму різнобарвної, різнопланової професійної діяльності не тільки вихователя, а і всього дошкільного закладу. Наш педагогічний колектив на чолі із завідувачкою Наталією Кривко представив на святі візитівку нашої конкурсантки.

На святі були присутні заступник голови райдержадміністрації  Сєводнєв В.П. і голова Якимівської селищної ради Захаров М.І., які привітали учасниць районного конкурсу і всіх присутніх педагогів.

Наша колега Тетяна Анатоліївна Дороманджи за зайняте І місце у конкурсі «Вихователь року-2017» нагороджена Грамотою відділу освіти, молоді та спорту Якимівської райдержадміністрації. Тетяна Анатоліївна отримала багато квітів, подарунків, бо її люблять і поважають колеги, батьки, а особливо діти, яких вона обожнює. Хай щастить тобі, люба наша вихователько, Тетяна Анатоліївна!

І завершити хочу  рядками,  які вихователь сказала у своїй  промові:

Таке покликання мені долею дано —

З любов’ю серце дітям віддавати.

Цей шлях життєвий обрано давно,

Моя професія чудова — вихователь!

Валентина НИКАНОРОВА, вихователь-методист ДНЗ «Росинка»

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.