5 июня 2017 Район 74  0 

Справжнє море дитячих емоцій (+ВІДЕО)


Цього року Міжнародний День захисту дітей у нашому районі пройшов, як то кажуть, із недитячим розмахом.

За ініціативи голови райдержадміністрації Олександра Правосуда 250 учнів шкіл Якимівського району відвідали кирилівський дельфінарій.

Морські улюбленці із неперевершеною майтерністю виконували завдання своїх наставників-тренерів, а діти весело і активно провели свій час, отримавши незабутні враження та емоції. За що і подякували Олександру Євгенійовичу особисто.

***

Уже не один рік поспіль бажання малечі виконують представники органів влади і місцевого самоврядування. Напередодні і у день самого свята вихованці усіх дошкільних закладів району отримали подарунки від народного депутата України Сергія Валентирова. Цього року набори яскравих розвиваючих іграшок отримали вихованці майже 120 дитячих садків Якимівського, Приазовського, Веселівського, Михайлівського, Токмацького районів та м.Токмак.

Голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, голова районної ради Юрій Шило, помічник народного депутата Геннадій Подольний, депутати районної ради та сільські, селищні голови привітали малечу і трудові колективи дошкільних навчальних закладів району із святом і вручили подарунки.

Діти, не приховуючи радості, відразу із задоволенням почали гратися обновками, а дорослі, користуючись нагодою, обговорили нагальні питання фінансування закладів і ходу підготовки до нового опалювального сезону.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.