5 июня 2017 Акимовка 243  0 

Професійне свято працівників МУВГ


Кожен рік у червні в Україні відзначають День працівників водного господарства. Ця дата, можливо, не так широко відома за межами кола «посвячених», однак те, що стоїть за нею, важливо для всіх. У країні є 1160 водосховищ, канали і ставки для розподілу води. За це відповідає служба водного господарства, в обов’язки якої входить все, що пов’язано зі збереженням і розподілом природних водних ресурсів, захистом від паводків і руйнувань.

У п’ятницю, напередодні професійного свята, відбулися урочистості у актовій залі Якимівського міжрайонного управлінні водного господарства. Привітати винуватців свята прибуло керівництво району — голова райдержадміністрації О.Правосуд та голова районної ради Ю.Шило, а також начальник управління агропромислового розвитку Т.Бірюкова і голова профкому працівників АПК В.Мироненко. Керуючий ТОВ «Агро-Давидівка» О.Чекір, окрім теплих слів, також повідомив, що керівництвом їхнього сільськогосподарського товариства у якості подарунка було вирішено надати Якимівському МУВГ сертифікат у розмірі 3000 грн. Подякував за плідну та результативну роботу своїм підлеглим начальник Якимівського МУВГ І.Бохон.

Виступаючи перед присутніми, О.Правосуд подякував присутнім за збереження водних ресурсів для майбутніх поколінь, розвиток меліорації на території району і налагодження водопостачання на рівні найвищих європейських стандартів. Усім побажав міцного здоров’я, миру, щастя, добробуту, злагоди, сильного людського духу, плідної праці та нових успіхів! Також очільник району відзначив, що Якимівщиною у напрямку меліорації було зроблено великий крок, адже на території Новоданилівської сільської ради була збільшена зрошувана площа (200 га). Крім цього, за сумлінну працю він вручив грамоти райдержадміністрації багатьом працівникам водного господарства, а також кожному нагородженому було вручено по солодкому презенту — торту.

Чимало грамот, дипломів та подяк різного рівня своїм підлеглим вручив І.Бохон, а він сам за свою багаторічну плідну працю отримав грамоту Верховної Ради України із нагрудним знаком.

На знімку ви бачите тих людей, які пропрацювали у меліорації нашого району 30 та більше років — начальник МУВГ І.Бохон, начальник ІКЦ В.Дєдушев, провідний інженер-гідротехник Н.Соколовська, начальник ВВП Т.Киричевська, провідний інженер-економіст Л.Гончаренко, токар В.Зінченко та крановник В.Самарський.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.