19 июня 2017 Район 51  0 

Поліцейські оперативно затримали крадія


У Кирилівці правоохоронці оперативно затримали раніше засудженого мешканця Запоріжжя, який з бази відпочинку викрав ноутбук та комплектуючі до нього. Відкрито кримінальне провадження.

10 червня о 18:45 до чергової частини Кирилівського відділення Мелітопольського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області із заявою звернулась адміністратор однієї із місцевих баз відпочинку. Жінка 1978 року народження повідомила, що помітила підозрілого чоловіка, який вийшов з адміністративного корпусу бази та швидко зник з території. Через декілька хвилин вона виявила, що зі столу зник ноутбуку «Lenovo» та комплектуючі до нього, які знаходились на столі.

На місце події була направлена група швидкого реагування на слідчо-оперативна група відділення поліції. Правоохоронці провели огляд місця події та опитали потерпілу, яка змогла надати прикмети крадія. Перевіряючи територію сусідніх баз відпочинку, поліцейські відшукали чоловіка, схожого за описом. Під час спілкування зловмисник зізнався у крадіжці та показав місце, де сховав викрадений ноутбук. Техніку вилучили та повернули власниці.

Лиходія — раніше засудженого мешканця Запоріжжя — затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час він перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Як відомо, санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.