16 июня 2017 Акимовка 288  0 

День медичного працівника (фоторепортаж)


У третю неділю червня Україна відзначатиме День медичного працівника, професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі — турботі про життя і здоров’я людини. Тож напередодні свята у районному будинку культури відбулися урочистості для працівників системи охорони здоров’я нашого району.

Перед присутніми винуватцями святкового заходу із теплими вітальними словами виступили голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін, голова районної ради Юрій Шило та Якимівський селищний голова Микола Захаров. Найкращі вітання від народного депутата України Сергія Валентирова з нагоди професійного свята медикам району передав його помічник Геннадій Подольний.

Звертаючись до медичних працівників району, виступаючі висловлювали їм теплі слова вдячності за нелегке служіння громаді Якимівщини і бажали всіляких життєвих гараздів, щоб обрана професія завжди приносила задоволення, додавала ритму і сенсу життю.

За сумлінну і добросовісну працю на ниві охорони здоров’я та з нагоди професійного свята медичні працівники району отримали з рук посадовців нагороди: почесні грамоти, квіти, подарунки.

Також чимала армія ескулапів району була відзначена грамотами від адміністрацій ЦРЛ, Центру ПМСД та Асоціації медичних сестер України.

«Родзинкою» цьогорічного свята стало відзначення медичних династій району — представників родин, які вже не одне покоління стоять на захисті здоров’я земляків. Чотирьом династіям — Кожевнікових-Панфьорових, Стрельченко-Погорілих-Васильченко, Ткач-Скрипник та Соловйових-Орманжи — очільник району О.Правосуд від себе та від імені С.Валентирова подарував по Сертифікату на відвідання аквапарку.

Яскраву концертну програму для усіх присутніх підготували та провели працівники районного будинку культури, вихованці дитячої музичної школи, переможець та суперфіналіст проекту «Голос Азову. Діти» і, звісно, самі винуватці святкового дійства.

Коли ми задаємося питанням, яка професія є найважливішою, то, безумовно, кожен називає свою професію. Але медичні працівники є щасливі від того, що мають дар від Бога — рятувати здоров’я людини. Тож, приєднуючись до всіх привітань з нагоди свята, хочеться ще раз висловити усім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.