26 июня 2017 Область 43  0 

Аграріям пропонують компенсацію за придбану техніку вітчизняного виробництва


Міністерству аграрної політики  та продовольства України передбачено на 2017 рік видатки в обсязі  550 млн. грн. за бюджетною програмою «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників»  за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва».

Відповідно до Порядку  використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової  компенсації вартості сільськогосподарської  техніки та обладнання вітчизняного виробництва,  сільгосптоваровиробникам  надається компенсація за техніку та обладнання, придбані  у заводів-виробників або  їх дилерів, на безповоротній основі у розмірі  20% вартості техніки та обладнання (без урахування податку на додану вартість). Оплата за техніку і обладнання та її компенсація  проводиться через державні банки.

Форма Заявки для отримання часткової вартості техніки та обладнання затверджена наказом Мінагрополітики  від 18.04.2017 № 228 (Додаток 1).

Перелік техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів, сформований комісією, яка утворена в Мінекономрозвитку (Додаток 2).

Пам’ятка сільськогосподарському товаровиробнику для отримання  часткової  (20 відсотків)  компенсації вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва (Додаток 3).

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації пропонує  сільгосптоваровиробникам області скористатися цією можливістю та отримати  фінансову підтримку.

Департамент  інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА

dodatok2 dodatok3


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.