24 мая 2017 Акимовка 188  0 

Смартфон від народного депутата знайшов свого господаря


Протягом чотирьох місяців районна газета «Слово трудівника» проводила творчий конкурс «Золото найвищої проби». За цей час дванадцятеро наших активних читачів надіслали у редакцію розповіді із секретами довголітнього сімейного щастя родин Якимівського краю, які прожили 50 і більше років.

Народний депутат України Сергій  Валентиров із самого початку підключився до творчого конкурсу читачів районки і надав у якості призу сучасний сматрфон.

Будь-яка творча робота потребує тиші і благодатної атмосфери. Так і наш конкурс проходив на шпальтах «Слова». Всі, хто мав, що розповісти про сімейне щастя, випробуване роками, хто хотів сказати добре слово рідними людям, скористалися нагодою і про долі, сплетені на небесах, розповіли землякам. Герої всіх розповідей наших авторів, окрім однієї сімейної пари, теж перечитували і згадували історії власного подружнього життя.

У понеділок — у Всесвітній день сім’ї — у прес-центрі газети «Слово трудівника» зібралися учасники творчого конкурсу (ті, хто відгукнувся на запрошення і зміг за станом здоров’я) на підведення результатів конкурсу.

Учасників і працівників редакції із святом кожної окремої сім’ї і святом творчості привітав голова райдержадміністрації Олександр Правосуд. Він побажав щасливого сімейного довголіття тим, хто уже зустрів свою половинку, і зустріти своє щастя тим, хто його шукає, а також зуміти пронести у серці крізь усе життя іскру чистого кохання. Олександр Євгенійович вручив приз переможцю конкурсу — багатодітній матері із Якимівки Жанні Руснак.  Переможниця на шпальтах районки розповіла про подружнє життя свекрів по першому шлюбу не тільки читачам «СТ», а і своєму десятилітньому синові Мирославу, який небагато пам’ятає про дідуся і бабусю із Кирилівки, бо їх уже немає серед нас.

Солодкі смаколики із чаєм від редакції під мелодії юності героїв творчого конкурсу у виконанні Володимира Хоречка і смачнюча бринза, презентована Ніною Семенівною Гусєвою із М.Горького — авторкою і героїнею розповіді про не всі, як виявилося за чаюванням, секрети подружнього кохання, спонукали  зібрання на спогади, на розповіді про себе і про місце районної газети у їхньому житті.

На спільне фото на добру згадку зібралися: у першому ряду — Діна Петрівна, Володимир Маркович і Анатолій Андрющенки, Ніна Семенівна і Володимир Наумович Гусєви; у другому ряду — Володимир Хоречко, Анатолій Андрющенко, Тетяна Нічебай,  Надія Іванівна і Володимир Олексійович Солонцови, Олександр Правосуд, Жанна Руснак,  Люба і Наталя Паничеви, Надія Шукалова, Ірина Марченко, Тетяна Белименко і Людмила Шклярук.

Конкурси від «Слова трудівника» продовжуються.

Слідкуйте за оголошеннями, беріть участь і, можливо, наступний ПРИЗ буде ВАШИМ!

Тетяна БЕЛИМЕНКО


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.