26 апреля 2017 Акимовка 51  0 

Живі квіти — загиблим замлякам-визволителям


У кінці квітня відзначається 3-тя річниця із дня створення 23-го батальйону територіальної оборони Запорізької області. Його формування розпочалося 22 квітня 2014 року, по завершенні підготовки батальйон був направлений для несення служби на блокпостах на кордонах Запорізької області. А вже із травня того ж року був переданий у підпорядкування командування АТО та направлений у Донецьку область, де діяв на території м.Маріуполь.

Основну частину батальйону складали ті особи, які вже проходили строкову службу у лавах української армії. Серед учасників 23-го батальйону були і наші земляки, на жаль, і серед загиблих воїнів, які входили до складу батальйону, також є наші хлопці.

У понеділок очільник району О.Правосуд, його заступник В.Сєводнєв, районний військовий комісар О.Ісаєв та начальник УСЗН В.Лукашин відвідали могили загиблих воїнів-захисників, учасників 23-го батальйону — І.Щербини та В.Попова, де поклали живі квіти та пом’янули їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Також делегація відвідала дитсадок «Колосок», який розташований на вулиці, названій на честь героїв 23-го батальйону і на будівлі якого розміщена табличка із іменами загиблих учасників антитерористичної операції на сході України, які були у складі згаданого формування.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.