5 апреля 2017 Район 333  0 

«Кращий голос Якимівки. Діти.» — стартував! (фоторепортаж)


2 квітня у райцентрі відбулася подія, яка для учасників конкурсу юних талантів «Кращий голос Якимівки. Діти» стала першим кроком до здійснення мрії. Тридцять чотири наших земляка віком від 9 до 14 років самостійно чи разом із родинами і вчителями вирішили продемонструвати свій вокальний талант і позмагатися за звання «Кращий голос Якимівки. Діти».

Діставши за жеребом тільки порядковий номер виступу, діти не називаючи своїх імен змагалися у чесній боротьбі! Троє професійних наставників «наосліп» і «наслух» відібрали кожен по три учасника у двох вікових категоріях: молодшій (від 6 до 9 років) та старшій (від 10 до 14 років).

Це все етапи підготовки і виконання умов конкурсу, який під патронатом народного депутата України Сергія Валентирова проводиться уже три роки поспіль серед талановитої дітвори на узбережжі Азовського моря. Цьогоріч за особистої ініціативи і підтримки голови райдержадміністрації Олександра Правосуда та голови районної ради Юрія Шила дитяче свято розпочало свій шлях у Якимівському районі. Фіналісти районного етапу конкурсу на початку літа у Бердянську боротимуться за звання «Кращий голос Азову. Діти» за головний приз від народного депутата України С.В.Валентирова.

А у неділю на головній сцені району відбулося велике свято гарної пісні наживо. Підтримати співаків до зали зібралися рідні, знайомі, друзі, однокласники, просто мешканці Якимівки і односельці маленьких співаків. Першими привітали із співочим святом і учасників конкурсу, і всіх небайдужих, хто відгукнувся на заклик організаторів, голова райдержадміністрації Олександр Правосуд і помічник народного депутата С.Валентирова Геннадій Подольний. Юні вокалісти виконували всього по пару хвилин своїх улюблених пісень, а глядацька зала просто була зачарована виконанням кожного учасника конкурсу: аплодувала, вигукувала «Браво» і «Молодець», раділа кожному вибору вимогливих і суворих тренерів. Та найбільше глядачі підтримували тих учасників, які не дочекалися оберту наставників. Але такі умови конкурсу — у півфіналі зустрінуться на сцені по дев’ять учасників кожної вікової групи.

Непомітно промайнули дві години співочого конкурсу, наповнені різними емоціями. Коли учасників конкурсу, які не пройшли відбору, запросили на сцену, багато хто з них не стримував сліз, але емоційні слова Олександра Правосуда, який підтвердив, що започатковане свято обов’язково стане щорічним, тим самим запрошуючи всіх учасників обов’язково позмагатися наступного року, та цукерки із його рук стали солодкою втіхою дітям.

Вісімнадцятеро переможців першого туру, стоячи разом із своїми наставниками на сцені, щасливо посміхалися глядачам і складали плани підготовок на цілий місяць наперед. Адже 29 квітня у районному будинку культури відбудеться півфінал співочого конкурсу «Голос Якимівки. Діти». Поціновувачі прекрасного і ті, хто засумував за гарним вокалом, не пропустіть можливості доторкнутися до зародження нової сторінки історії нашого краю! Читати репортажі, слухати коментарі очевидців — це непогано, але можна сформувати і власну думку! Із вісімнадцяти до наступного туру добереться шестеро. Двох переможців конкурсу, які поїдуть до Бердянська, визначить компетентне журі за результатами виступів конкурсантів. Призами їм слугуватимуть новенькі сучасні планшети від головного спонсора змагань. Шквал емоцій збільшуватиметься із кожним етапом. А ще двох володарів призу «Глядацьких симпатій» буде обрано відкритим голосуванням через газету «Слово трудівника » і на сайті akimovkast.com. Їхньою винагородою стануть сучасні портативні колонки від народного депутата України С.В.Валентирова.

Слідкуйте за публікаціями про умови голосування.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

Фото автора

ЗНАЙОМТЕСЬ:

КОМАНДА КАРАСЕВИЧ ОЛЬГИ ВАСИЛІВНИ

Молодша група: Білокопитов Євген (9 років, смт Якимівка), Шпигунова Валерія (9 років, с.Охрімівка), Осовський Ілля (6 років, смт Якимівка).

Старша група: Пітюкін Гліб (10 років, смт Якимівка), Бут Анастасія (11 років, смт Якимівка), Іляш Діана (14 років, смт Якимівка).

КОМАНДА ПЕТРУСЕНКА ЛЕОНІДА ІВАНОВИЧА

Молодша група: Пилипчук Анастасія (9 років, смт Кирилівка), Федосєєва Катерина (9 років, смт Якимівка), Заєць Кіра (9 років, смт Якимівка).

Старша група: Романчук Світлана (с.Атманай, 14 років), Гуменна Марія (12 років, смт Кирилівка), Марюхіна Олеся (13 років, смт Якимівка).

КОМАНДА ЧАДАЄВА ВОЛОДИМИРА ІВАНОВИЧА

Молодша група: Гулєвський Владислав (8 років, с.Давидівка), Оганисян Аліна (9 років, с.Вовчанське), Дмитренко Вікторія (9 років, с.Вовчанське).

Старша група: Тетюшкіна Єлизавета (13 років, с.Охрімівка), Зануда Дмитро (11 років, смт Якимівка), Демидова Діана (12 років, смт Якимівка).


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.