7 марта 2017 Акимовка 444  0 

Сьогодні свято у дівчат, сьогодні будуть танці


Саме із цією піснею у мене асоціюється Міжнародний жіночий день – 8 березня. Свято весни, всіх дівчаток, матусь, бабусь, сестер та тіточок.

Майже кожна людина любить весну, а особливо жінки. За що, спитаєте ви? За емоції від цієї пори року: за сліпуче сонечко, зелену траву, барвисті квіти. Саме на цю пору року припадає жіноче свято. Вже багато років поспіль цей день цілком присвячений найпрекраснішій половині нашого суспільства. Чоловіки вітають своїх жіночок, звільняють їх від хатніх турбот, беручи їх на себе, до цього всього роблять їм сюрпризи та обов’язково дарують квіти.

Напередодні свята ми завітали до Якимівського РЕМу, де у робочому процесі застали жіночий колектив: Ларису Чорную, Ольгу Пихтарь, Юлію Бабашко, Анжелу Бугаєнко, Юлію Василенко, Марину Іляш, Ганну Бражко, Марину Возненко, Наталю Пікульову, Юлію Пелих, Наталю Кидалову. Привітний, у гарному гуморі та з посмішками на вустах. Це свято вони чекають із нетерпінням.

Своїм землячкам дівчата і їхні колеги-чоловіки побажали міцного здоров’я, миру в світі і в хаті, добробуту у родинах, побільше подарунків та жіночого щастя. Адже для жінки це найголовніше у житті. У свою чергу, колектив редакції «СТ» приєднується до побажань і вітає із цим прекрасним днем всіх жінок світу.

Ірина МАРЧЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.